perjantai 5. helmikuuta 2016

Dior Addict Fluid Shadow

Hola! Olen potenut totaalista kosmetiikan yliannostusta. Himoshoppailut ovat vähentyneet reilusti ja olen myös luopunut suuresta määrästä itselleni tarpeetonta purkkia ja purnukkaa. Töissä saan intoilla päivittäin uutuuksista, joten olen vapaa-aikaani käyttänyt jo monta kuukautta muihin juttuihin. En kuitenkaan ole täysin jättäytynyt blogimaailmasta ja seurailen edelleen, mikä on in ja mistä puhutaan :) Kyllä täältä pikkuhiljaa palaillaan porukkaan mukaan!

Aloitan tämän blogivuoden viime syksyn Dior-uutuudella, Addict Fluid Shadow -luomivärillä. Kyseessä on nestemäinen ja metallihohtoinen, pitkäkestoinen luomiväri. Eli juuri sitä, mikä aina kiinnittää huomioni.


Sävyjä on kuusi, löytyy vaaleaa ja tummaa, lämmintä ja kylmää. Kaikki hohtavat metallisina ja ovat peittäviä.


Itseäni houkutteli heti luumu, ruskea ja tummanharmaa. Kuten swatcheista näkyy, koostumus on melko nestemäinen ja sivellinaplikaattorilla levitettäessä väriä tulee reilusti.

Levitin tähän meikkiin väriä suoraan siveltimellä eyelinerin tapaan. Väri kuivahtaa hetken ennenkuin muuttuu hyvin pysyväksi. Kuivuessaan silmäluomi rypistyy hieman, ja metallisuus valitettavasti korostaa sitä. En siis menisi suosittelemaan tätä ensimmäisenä kuiville tai veltostuneille silmäluomille.Metallisten luomivärien ystävänä pidän Fluid Shadowsta, mutta tämän käyttö voi olla hieman haasteellista. Kokeilin levittää myös koko luomelle, mutta sävyn tasaiseksi saaminen oli hankalaa ja kerrostaminen voi aiheuttaa luomivärin murustumisen silmäluomen liikkuessa. En oikein keksinyt miten kauniisti häivyttäminen onnistuisi, joten paras tyyli on siis levittää väri yhdellä kerroksella muiden luomivärien jälkeen. Eyelinerina tämä toimii ihan kivasti ja pysyvyys on hyvä!


Onko teillä kokemuksia tai vinkkejä tämän tuotteen suhteen?

6 kommenttia:

 1. Upean näköisiä! Muttei mun juttu :) toimisivat varmaan hyvin toisella silmänmuodolla, rasvaisella ja painavalla luomella ei niinkään. Kokeilisin juurikin rajauksena mutta olisin epävarma menisikö ryttyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, upeita sävyjä! Rajauksena tää oli hyvä :) Tuo hopeinen olisi aika kiva tumman luomivärin kanssa..

   Poista
 2. Pöh, mä olin eka ihan innoissani, että ovat vähän kuin Armanin Eye Tintit, mutta toi ryppyisen näköinen kuivahtaminen kyllä säikäytti. Miksi? Eikö koostumusta olisi voitu hioa paremmaksi ennen markkinoille tuloa, ettei noin kävisi? NYYH!!! Ihania sävyjä, olisin käynyt heti ostamassa ruusuisen sävyn muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin innostuin tosi paljon, mutta tämä koostumus ei ole kyllä ihan mieluisin. Armanin ja YSL:n nestemäiset levittyvät kyllä tasaisemmin ja helpommin. Itseäni ei tuo ryppyisyys pienessä määrin häiritse, mutta koko luomella ei oikein näytä kivalta... Harmi, näissä olisi ollut potentiaalia :D

   Poista
 3. Oho, aika sähäkän näköisiä sävyjä, mutta sähäkän erikoinen oli koostumus luomellakin..! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Olisi kyllä ihania nämä kaikki sävyt, jos vaan voisi levitellä huoletta ilman ryppyefektiä..

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...