keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Dior 5 Couleurs 796 Cuir Cannage

Viime syksynä uusiutuneissa Diorin viiden sävyn paleteissa on yksi superhelmi - 796 Cuir Cannage. Tämä paletti ei ehkä näytä uudelta tai aiheuta heti pakko saada -fiilistä, mutta kokeiltuani olin ihan myyty. Kerrankin löytyi viileään taittavia ruskeita näin hyvässä paketissa :)


Sävyt ovat nerokkaat! Yleensä paleteissa on useampi vaalea sävy, mutta tässä vain yksi ja sekin sopivan neutraali. En käytä vaaleita sävyjä kuin joskus sipaisun kulmaluulle tai silmän sisänurkkaan ja luomen keskelle valopisteeksi. Kun on paljon tilaa luomella (ja turvotusta on aamulla usein) on parempi käyttää tummempia sävyjä, jotta pullukkaluomet saa häivytettyä.

Keskitummia ruskeita sävyjä löytyy yksi mattana ja toinen hohtavana. Tummat vastakkaisten nurkkien sävyt ovat lemppareitani. Luumuinen ruskea on älyttömän kaunis ja supertumma kylmä ruskea on myös ihan täydellinen varjostukseen ja rajaukseen. Cuir Cannagella onnistuu hyvin sekä vaaleampi että tummempi meikki, monelle sopiva siis! Ja vaikka muutama sävy on hohtava, ne eivät ole kuitenkaan mitään helmiäispommeja, vaan tosi hillittyjä.Tässä meikissä käytin paletin kaikkia sävyjä. Häivytyksen tein hieman kissamaiseksi painottuen sivulle ja kulmakarvojen loppua kohti. Vaaleinta sävyä on vain aavistus ylä- ja alaluomen keskellä rajauksen vieressä, kulmaluulla vain puuteri. Varjostuksessa ensin mattaruskeaa ja päällä luumuista ruskeaa. Ulkonurkassa ja alaluomella tumminta sävyä. Samaa kaavaa käytin kuin aina. Pitäisi kai yrittää jotain muutakin välillä :)Onko siellä muita Cuir Cannage -faneja? 

12 kommenttia:

 1. Mulla on tästä miniviisikko, jonka sain Diorin ripsivärioston mukana :) Kaunis paletti ja kaunis meikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää on kyllä tosi kaunis ja toimiva paletti :)

   Poista
 2. Hienosti häivytetty, voi vaan ihailla ja kadehtia! Cuir Cannage on huippuhyvä paletti, tykkään kun sillä saa tummaa tai vaaleaa, sopivan satiinista hohtavaa jälkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Tykkään kanssa, parhaita paletteja mitä on! Dior se osaa tehdä luomivärejä <3

   Poista
 3. Tämä ja Trafalgar kyllä kutkuttelivat syksyllä, mutta kumpikin on jäänyt vielä hankkimatta :) Tää olis kyllä bueno..!

  Ja kaunis meikki, ehdottomasti :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen lämpimästi molempia paletteja :)

   Poista
 4. Tämä on näistä uusista valikoimapaleteista se jonka haluaisin. Siinä on kiinnostava väriyhdistelmä ja kuten sanoit, kunnolla kontrastia ilman ylimääräisiä ja hiukan ideattomia vaaleita. Itse olen tosin ajatellut että tämä on hivenen lämmin, mutta uskon enemmän sinua kuin liikkeessä tekemiäni hellittely hipsutteluja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä juttu, miusta tämä on kyllä viileä paletti. Ehkäpä se riippuu käyttäjän värimaailmasta, ihonsävystä ja mielipideasioista, miten nämä sävyt kokee :D Joka tapauksessa tämä paletti on todella hyvä ja suosittelen kaikille!

   Poista
 5. Mäkin olen aina ihmetellyt, kun kaikkien mielestä värit on viileitä/kylmiä. Mun mielestä nää on lämpimiä ja mun iholla muuntautuu selkeesti punertaviksi. Voi tietty olla vaan mun ihosta kiinni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ihonsävy ja muut ympäröivät värit vaikuttavat siihen, miten sävyt kokee ja näkee :) Ihana paletti ja sopii mielestäni kaikensävyisille ihoille ja silmille!

   Poista
 6. Tässä on aivan ihanat sävyt! Itseltäni löytyy tästä se miniversio, mutta voisin hyvin kuvitella hankkivani joskus tulevaisuudessa ihan täysikokoisen paletin. :) Kaikki sävyt toimii aivan loistavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä! Minikin kestää kyllä pitkään, mut onhan se täyskokoinen paljon ihanampi :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...