lauantai 25. huhtikuuta 2015

L'Oréal Super Liner Silkissime

Tummansininen on klassisuudessaan yksi toimivimmista meikkisävyistä. Se myös sopii mielestäni erittäin hyvin suomalaisiin vaaleasävyisiin ja haaleisiin silmiin. L'Oréalilta löytyy todella kiva sininen rajauskynä, joka on pääosassa tämänkertaisessa meikissä.

Yhdistin kynään YSL:n paletista viileitä harmaanruskeita sävyjä ja jo myynnistä poistunutta hieman kimaltelevaa sinistä sävyä.


Super Liner Silkissime on koostumukseltaan melko pehmeä, ehkä jopa liiankin, koska sitä saattaa tulla luomelle turhan paksu kerros. Voisin sanoa tahmeaksikin. Tämä kuitenkin antaa hyvin mahdollisuuden häivytellä rajaa vielä siveltimellä ennen kuin sävy asettuu kestäväksi iholle. Suosittelen hyvää teroitinta kynän pehmeyden vuoksi.


Käytän värillisiä kyniä useimmiten juuri tähän tyyliin, eli leveämmin alaluomelle ja vähän vähemmin yläluomelle. Laitan yleensä nestemäisen eyelinerin, joten se skarppaa yläluomen hyvin eikä värillistä rajausta tarvita enempää. Toki yksi hyvä tyyli on tehdä selkeä leveä värirajaus koko luomelle, mutta silloin alaluomi on kiva pitää värittömänä.Kannattaa tutustua L'Oréalin kynävalikoimaan, tämä on ihan hyvä hintaisekseen. Maybellinellä on mielestäni myös hyvin samantyylisiä kyniä räväkämmissä sävyissä.

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...