perjantai 6. helmikuuta 2015

Vanha kunnon Night Dust


Joskus täytyy kaivaa esiin vanhoja suosikkeja. Diorin Night Dust -paletti on elämäni ensimmäinen 5 Couleurs. Kahdesta napista näkyy jo pohja ja kannen saranat ovat hajonneet. Luomiväri toimii silti edelleen kuin unelma, vaikka ikää on jo useampi vuosi.


Maustoin palettia IsaDoran metallisella Twist-Up -kynällä, sopii hyvin sävymaailmaan.


Paletin lämmin ruskea on ollut itselleni haastava käyttää, mutta näin varjostuksena mustan kanssa se toimii hyvin.

Laventelin sävy on yksi kaikkien aikojen suosikkisävyjäni, sitä laitoin alaluomelle ja luomivakoon ruskean häivytykseen.
Kenellä muulla on vielä alkuperäinen sileäpintainen Night Dust?

9 kommenttia:

 1. Tosi kiva meikki, hihkuin ilosta kun näin ensin otsikon! Night Dustia löytyy kaksi kappaletta, molemmat sileäpintaisia. Käytetymmässä on samat värit kuluneet kuin sulla eli oikea puoli. Tykkään lämpimästä ruskeasta, se jotenkin toimii tosi hyvin tässä paletissa. Musta myös häivyttää sitä kivasti :) ja mullakin tämä oli ensimmäisiä viisikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itseasiassa sain sinun blogista innoituksen, kun eksyin pitkästä aikaa viisikko-postaukseesi :D Pitäähän näitä vanhoja vauvoja aina välillä muistaa... Viimeisin hankintani on Cuir Cannage, olen nyt muutaman kerran sillä meikannut ja se on upea. Täytyy valokuvata se mahdollisimman pian.

   Poista
 2. Ihana meikki jälleen! Ja nuo IsaDoran kynät on kyllä myös kivoja, itselläkin niistä muutama :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! Miulla on sellainen kylmä ruskea kynä myös, tosi kiva sävy sekin :)

   Poista
 3. Mulla on Night Dust painatuskuvioilla, mutta se on pigmenttisempi versio kuin nykyiset. Kaunis tämä sinun meikkisi ja syy miksi kävin klikkaamassa paletin pois kirpparimyynnistä (laitoin sen myyntiin kun on tosi pitkä aika kun olen palettia viimeksi käyttänyt). Night Dustilla saa niin nättejä meikkejä kunhan siihen vain tarttuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä, nyt vaan meikkaamaan, en kyllä raaskisi myydä, kun eihän tätä enää saa :D

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...