sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Nudekynnet


Lumenen uutuuskokoelman meikkisävyt ovat huurteisen syksyisiä. Gel Effect -kynsilakkoihin ilmestyi neljä nudesävyä, joista kaksi jättää pehmeän mattaisen ja kaksi helmiäismatan pinnan.


Käytän yleensä tummia metallisia sävyjä, joten näin maitomaisen vaaleat sävyt tuntuivat oudoilta ja hieman hassuiltakin omissa käsissä. Kavereiltakin tuli kommenttia, että ei ole ehkä ihan itseäni, kun kynsilläni oli vaalein sävy 33 Utuharso. Laitoinkin seuraavana päivänä vähän glitteriä vaalean päälle tuomaan kynsiin särmää.


Kokeilin myös kaikkia sävyjä kerralla, jolloin kynnet tuntuivat kivemmilta. Yksi vaalea sävy pelkästään ei ollut makuuni.

Suosikiksi nousi sävy 35 Aamuinen sade, joka taitaa punertavaan ja on helmiäishohtava. Alakuvassa sävy on etusormen kynnessä. Helmiäissävyt levittyvät mielestäni tasaisemmin kuin mattasävyt ja kahdella kerroksella sai tasaisen peittävän pinnan.


Oletteko nudekynsien ystäviä? Itse pidän ehdottomasti enemmän tummista ja värikkäämmistä kynsistä, mutta nude on kieltämättä aika kiva vaihtoehto, kun haluaa tyylikkäät, mutta huomaamattomat kynnet. Tai jos on kiire lakata kynnet.


Kynsilakat saatu kokeiltavaksi Lumenelta.

8 kommenttia:

 1. Tykkään kyllä tosi kovasti nudelakoista ja nämäkin ovat oikein kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itseasiassa aika paljonkin tästä Aamuinen sade -sävystä, lakkasin kynteni uudelleen sillä. Kylmät ja himmeät nudesävyt sopivat itselleni paremmin, kuin selvät vaaleat tai pastelliset.

   Poista
 2. Muhun nuo taas ei iske ollenkaan. Liian läpikuultavia omaan makuuni :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muutaman päivän voi olla nudekynsillä, mutta sitten tekee mieli jotain näkyvämpää ja räväkämpää :)

   Poista
 3. Mun ehdoton suosikki on myös Aamuinen sade, se on vaan ihana!

  VastaaPoista
 4. Kaikki sarjan sävyt kivoja, tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuun iskee vain nämä Pearl-efektilakat :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...