torstai 18. syyskuuta 2014

Chanel 4 Ombres 232 Tissé Vénitien

Tässäpä tulee ensimmäinen esittelyni ikinä Chanelin luomiväripaletista. Sain töiden kautta kokoelmaani yhden uusimmista Tissé-paleteista (tosin testeripalikka, mutta toimii silti), joissa on parannettu koostumus edellisiin nähden. Palettini on metallisia vihreitä sisältävä Tissé Vénitien ja se sopii mainiosti tulevaan pikkujoulukauteen.


Sävyt olivat vaikeita kuvata hämärässä aamussa, mutta luomilla ne näkyvät sitten paremmin. Tässä vähän ankeahko swatch-kuva, en näköjään niitä vielä hallitse...


Käytin meikissä myös MACin Pearlglide-rajauskynää sävyssä Undercurrent, se sopii täydellisesti paletin sävyihin. Laitoin kynää heti ensimmäisenä ripsirajaan ja ulkonurkkaan.


Vihertävänhopeista sävyä levitin koko luomelle ja tummemilla vihreillä muotoilin varjostusta ja alaluomen rajausta.

Vihreisiin simämeikkeihin haluan aina laittaa mustan eyelinerin, koska silloin riski punaisilta näyttävistä silmänvalkuaisista pienenee huomattavasti.


Huulet jätin luonnollisiksi, koska metallinen silmämeikki saa viedä huomion luvan kanssa.


Onko teillä kokemusta Chanelin paleteista? Ainakin tässä sävyssä pigmenttiä riittää sopivasti ja meikkaaminen on helppoa. Tosin Chanelin paletit eivät ole houkutelleet hirveästi aiemmin, mutta ehkä näille voisi antaa mahdollisuuden muulloinkin :)

15 kommenttia:

 1. Mulla ei ole yhtäkään Chanelin palettia, koska ne ei jostain syystä oikein innosta mua. Höh. En tiedä miksi näin, ehkä tuo pyöreä muoto ei niin kiinnosta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei miutakaan ole kauheasti Chanel kiinnostanut, paletti on vähän tylsän näköinen sisältä ja aiemmat ei ole mielestäni olleet hintansa arvoisia. Näissä uusissa olisi pari kokeilemisen arvoista, mutta kyllä muut merkit ovat kuitenkin yleensä kiinnostavampia.

   Poista
 2. Tampereen reissun jälkeen kokeilin näitä paletteja uudelleen vähän avartuneella mielellä. Laadultaan ihan hyvää tavaraa, mutta ei välttämättä sellaisiä väriyhdistelmiä josta maksaisin sen 65 €. Juurikin tämä vihreä voisi olla se mitä harkitsisin, jos ei maksaisi niin paljon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, värejä on paljon, mutta tämä vihreä oli ainut, joka kiinnitti kunnolla huomion. Erikoisempia yhdistelmiä, kiitos! :)

   Poista
 3. En ole Chanelin laatuun niin vihtynyt että niistä maksaisin :) on ne paletit ihan nättejä ja tekemäsi meikki on kyllä hieno. Näillekin on varmasti oma fanikuntansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saa nähdä, kokeilenko muitakin paletteja vai jääkö tämä tällaiseksi yhden paletin jutuksi :)

   Poista
 4. Upea meikki! :) Itselläni on yksi, vanha Chanelin paletti Vanités, ja olen käyttänyt sen lähes loppuun. Se oli ensimmäinen selektiivinen luomiväripalettini :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana muistopaletti :) En ole täysin varma, mutta itselläni taitaa olla Diorin Night Dust.´eka selektiivinen paletti. Vielä se on hengissä, vaikka saranat repsottaakin jo.

   Poista
 5. Aivan ihana meikki! Mulla taitaa olla kaksi Chanelin palettia, ja tää on niistä toinen-ja uusin. En oo ehtinyt vielä sillä meikkailemaan, pitää korjata moinen virhe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nyt äkkiä kokeilemaan, tässä on kivat sävyt. Varmasti sopii siulle hyvin.

   Poista
 6. Kaunis meikki.

  Mulla on kaksi, ollut joskus enemmän. Ihania paletteja, joissa luomivärien laatu mielestäni vaihtelee kovasti. Toiset sävyt on pigmenttisiä, toiset taas tosi kovia nappeja, joista on vaikea saada mitään väriä irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Se on totta, laatu on vaihdellut näissä paleteissa. Vanhempia koostumuksia kannattaakin käyttää kostutettuina, silloin niistä saa irti paljon parempaa väriä.

   Poista
 7. Aivan ihanat sävyt! Mulla oli vanha Chanelin luomiväripaletti, mutta mielestäni pigmentti oli sen verran heikko, että laitoin sen sitten eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Tämän metallisuus on ihanaa, tykkään paljon. Harmi, kun vanhoissa paleteissa oli niin vaihtelevaa koostumusta. Eikä kaikki tykkää säätää kosteiden siveltimien kanssa aamuisin, joka varmaan olisi taas auttanut asiaa :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...