lauantai 30. elokuuta 2014

Lumenen uusi kulmakarvapaletti


Käväisin töissä lomaviikon aikana ja omasta lokerosta löytyi tällainen kiva yllätys! Lumenen edustaja oli lahjonut meitä uutuustuotteella, joka on kulmakarvojen meikkaamiseen tarkoitettu puuterimainen paletti.

Rasia sisältää kaksi mattaista viileänruskeaa sävyä ja minisiveltimen.


Itse en edes ajatellut kokeilla sivellintä, joka melkein häviää käteen, vaan käytin iänikuista ja kulunutta Duroyn kapeaa vinokärkistä sivellintä, jota aina muulloinkin käytän meikatessani kulmia.

Seuraavissa kuvissa lähtökohta, eli luonnolliset kulmakarvani. Ne ovat toisaalta melko tummat, mutta harvat, joten haluan meikata ne AINA. En enää värjää kulmiani, koska en halua ottaa riskiä allergisoitumiseen, vaan pärjään meikkaamalla mainiosti.Tein ensin tummemmalla sävyllä suurimman työn, eli muotoilin kulmakarvojen alareunan, keskiosan ja loppupään. Vaaleampaa sävyä käytin viimeistelemään kulmien lähtökohdan ja yläreunan, jolloin niistä tuli pehmeämmät, kuin jos olisin meikannut vain yhdellä sävyllä.

Ajattelen, että kulmakarvojen alareuna saa olla tarkka ja huolellinen, mutta yläreunan jätän aina luonnollisemmaksi, enkä nypi sieltä liikaa hajakarvojakaan pois.Sävyt sopivat suomalaiseen värimaailmaan todella hyvin, mutta onhan suunnittelijakin suomalainen. :)


Koostumus on mielestäni hyvä ja väriä on helppo levittää ja häivyttää. Ja ehdottomasti suosittelen pitkävartista sivellintä, ei tuolla nysällä saa parasta tulosta aikaiseksi!

Tämä on erittäin tervetullut uutuus edullisten tuotteiden valikoimaan (n.13 €), ja on nyt juuri tullut myyntiin Lumene-pisteisiin.

10 kommenttia:

 1. Aika hyvännäköinen käytössä :) Ja voishan tuota luomivärinäkin periaatteessa käyttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä oli kyllä positiivinen yllätys! Varmasti toimii luomivärinäkin, täytyy kokeilla, miten tasaisesti se levittyy.

   Poista
 2. Oi, onpa kyllä hyvä uutuus Lumenelta! :) Ja sävykin näyttäisi olevan ihan hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on mielestäni tosi tarpeellinen uutuus, kun ei kaikki halua kynällä piirtää kulmiaan. Tällä saa tosi luonnollista ja helposti!

   Poista
 3. Ah, tämä kyllä kiinnostaa testata! Ehkä olen pakotettu ostamaan, koska omat harvat kulmat kaipaavat myös aina jotain meikkiä kaverikseen. Tämä vaikuttaa oikein kivalta tuotteelta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, tosi kiva uutuus ja helppo käyttää :)

   Poista
 4. Erittäin onnistunut kulmameikkaus ja kulmissasi klassisen kaunis muoto. Terkkuja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tykkään pitää huolta kulmistani, ne ovat tosiaan kasvojen kehykset ja onnistuneen meikin olennainen osa :)

   Poista
 5. Mikä on paletin nimi? En löytänyt tuon sävyistä palettia lumenelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimi on Blueberry Long-Wear Eyebrow Powder 1 Medium Brown. Ei näitä paletteja ole kuin yksi, luulisin että olisi valikoimassa jokaisessa myyntipisteessä :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...