sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio GR412 Lido


Jälleen Shiseidoa esittelyssä! Tämä trio sisältää pehmeitä ja hohtavia vihertävänsinisiä sävyjä. Tummin sävy on erittäin tumma kylmä vihreä, keskellä turkoosi ja oikeassa reunassa huurteinen vihertävään taittava hopea. Ihanat sävyt sinisille silmille!Sävyt ovat tosi helposti yhdistettävissä toisiinsa, kerrostamalla saa hienosti uusia vivahteita. Tummanvihreällä saa varmasti upean smokymeikin ja turkoosilla tai hopeisella sävyllä ihana raikkaan keväisen lookin.

Itse tein meikin peruskaavalla, eli vaaleinta sävyä koko luomelle, keskisävyä ripsirajaan, alaluomelle ja luomivakoon, tumminta varjostukseksi ulkonurkkaan ja alaluomen rajaukseen.Shiseidolla olisi vielä muutama mielenkiintoinen trio, mutta nyt taidan keskittyä ottamaan ilon irti näistä, jotka jo omistan :)

6 kommenttia:

 1. Upeat sävyt, sopii sulle täydellisesti. Itselleni ei varmaan niinkään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä paletti on kyllä selvästi mukavuusalueellani.

   Poista
 2. Ihana meikki! Nämä sinun silmämeikkisi ovat aina niin heleitä ja kuulaita, että inspiroidun näistä joka kerta. Toivoisin joskus tutorialia siitä miten nämä teet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että tykkäät :) En ole koskaan kokeillut tehdä tutorialia, joten täytyypä alkaa harjoittelemaan ja suunnittelemaan.

   Poista
 3. Kääk, miten ihana paletti! Ja kuten Pumpulipupu kommentoi ylempänä, olisi kiva nähdä miten teet nämä aina yhtä kauniit silmämeikkisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voin kyllä kokeilla, mutta osaankohan tehdä tutoriaalia... Täytyy tutustua muihin ja treenata... saattaa kestää hetken, mutta olkoon tämä nyt lupaus ;)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...