sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Vihreä Shiseido-meikki

Shiseido on tällä hetkellä yksi lempimerkeistäni niin meikeissä kuin ihonhoidossa. Japanilainen laatu tekee vaikutuksen, kuten Sensainkin kohdalla. Lisäksi Shiseidon hintataso on kohtuullinen verrattuna moneen muuhun yhtä laadukkaaseen brändiin. Itselleni on kertynyt jo jonkin verran värikosmetiikkaa ja tässä meikissä olen käyttänyt useampaa Shiseidon tuotetta. Olisin tietysti voinut tehdä tästä teemameikki-postauksen, mutta en suunnitellut niin ja joitakin Shiseidon tuotteita jäi pois meikistä. Eli teemana jatkan sitten joskus :)


Luomiväriksi valitsin vihreän GR305-paletin. Googlen mukaan sävyn nimi on Jungle, mutta rasiassa tai pahvipakkauksessa näitä nimiä ei jostain syystä ole. Paletissa on murrettu oliivinvihreä, keskitumma ruohonvihreä ja kylmään taittava vedenvihreä. Sävyt ovat toisaalta melko erilaisia, mutta sekoittuvat hyvin yhteen. Shiseidon paletit ovat jotenkin tosi toimivia, vaikka sävy-yhdistelmät ovat erikoisempia kuin yleensä.

Yhdistin meikkiin myös Chanelin tummanvihreää rajauskynää alaluomelle.Muut käyttämäni Shiseidon tuotteet ovat korostustuote Luminizing Satin Face Color sävy PK107, kulmakarvapaletti Eyebrow Styling Compact sävy GY901, uutuusvalokynä Sheer Eye Zone Corrector sävy 102 ja huulilakka Lacquer Rouge sävy RD305.


Korostuspuuteri on erittäin kylmään taittava ja melkein valkoinen sinertävällä hohteella, tykkään tosi paljon. Ei tee siniseksi ;). Kulmakarvapaletti on käytössä kynän päällä silloin, kun on aikaa panostaa kulmakarvoihin. Tämä paletti on kolmesta sävymaailmasta tummin. Valokynää olen testaillut vasta pari kertaa, mutta tykkään jo. Se on melko peittävä ja kosteuttavan tuntuinen, ei keräänny juonteisiin silmän alla. Samoin huulilakka on kosteuttava ja pysyy mukavasti huulilla kulumatta rumasti.Tällä hetkellä omistan Shiseidolta jo kolme trioa, yhdeksän sävyn Eye Color Bar -paletin ja neljä voidemaista luomiväriä. Puuterimaiset luomivärit ovat tosi pehmeästi levittyviä ja kauniisti hohtavia, kannattaa tutustua! Poskipunatkin ovat tosi kiinnostavia, sävyjä ei ole hirveästi, mutta ne näyttävät tosi toimivilta.

- Anni

10 kommenttia:

 1. Olen vasta Color Barin myötä innostunut Shiseidosta, vaikka olen toki blogissasi lukenut siitä kehuja jo aikaisemminkin. Oma trioni on nimeltään Beach Grass ja ihmettelen myös miksi paletin nimeä ei ole painettu palettiin tai sen suojapahveihin jos se on kuitenkin nimetty. Koodinumeron ilmoittamnen ainoana tunnistetietona on jotenkin outo ratkaisu selektiiviseltä merkiltä.

  Joka tapauksessa Shiseido-rakkaus on noususuhdanteinen ja luomiväri-trioista mm. Opera, Fire ja Tropicalia kiinnostavat kovasti. Jungle vaikuttaa omaan käyttööni liian viileältä vaikka siinä onkin rakkausväri vihreää. Mitkä paletit sinulla oikein on Junglen lisäksi?

  Esimerkkimeikkisi on taas kerran ihanan näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Miulla on VI308 Bouquet ja GR412 Lido. Violetista paletista olenkin postannut täällä: http://designineyes.blogspot.fi/2013/04/silmameikkia-shiseidolta-chanelilta.html

   Tuo Fire kiinnostaa miutakin, mutta siinä olevat hopea ja musta ovat vähän turhia. Täytyy kokeilla keräillä paletin sävyt muilta merkeiltä.

   Poista
 2. Todella kaunis meikki! ^^ Nämä Shisheidon triot on alkaneet kuumotella pahasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona! Sinne vaan kauppaan testailemaan ;)

   Poista
 3. Oi voi, shiseidon vihreät sävyt näyttävät olevan pääsääntöisesti tosi upeita! Upea meikki. xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna :) Shiseidolla on tosi upeita vihreitä, mikä erottaa luomivärit monesta muusta merkistä. Ja laatukin on mainiota!

   Poista
 4. Todella kaunis hohde näissä sävyissä! Olen tosi useasti pyöritellyt juuri tuota vihreää trioa käsissäni. Se on ihan hurjan kaunis ja näiden meikkikuvien näkeminen lisää intoa. Tosi tosi tosi kaunis meikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Suosittelen lämpimästi, jos hohtavista sävystä tykkää. Näitä on helppo kerrostaa, sulautuvat tosi nätisti yhteen.

   Poista
 5. Oi miten kaunis sävy!! Shiseido kiinnostaa muaki kovasti, mutta toistaiseksi olen sen verran pihi että en raaski ostaa selektiivistä kosmetiikkaa. Ehkä sitten kesän jälkeen kun on päässyt taas kiinni työelämään ja on rahaakin (toivottavasti) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä tutustumassa, nää paletit on ihania :) Miekin ostin alesta tämän, normaalilla hinnalla ei ikinä raaski.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...