maanantai 14. huhtikuuta 2014

Giorgio Armani Face Fabric


Giorgio Armani on tunnettu mm. laadukkaista meikkivoiteistaan. Itselläni on Face Fabric sävyssä 1, joka on jo toinen tuubi kyseistä tavaraa. Aiemmin minulla oli asteen tummempi sävy 2, mutta nyt hankin hiukan vaaleamman, koska edellisen loppumisesta on jo vierähtänyt pari vuotta ja ihoni tuntuu olevan vaaleampi.


Face Fabric on todella luonnollisen lopputuloksen jättävä, "kuin toinen iho". Koostumus on kuin kosteuttavaa vaahtoa, joka levittyy liukkaasti ja tasaisesti iholle. Silikonia varmasti löytyy, mutta se sopii ihohuokosteni peittämiseen hyvin. Parhaiten tämä levittyy sormin.

Tässä meikkaamaton iho:


Ja Face Fabric iholla:


Ihon pienet kirjavuudet tasoittuvat ja ihohuokoset ovat hiukan huomaamattomammat. Couperosa-punoitus ei peity, mutta olenkin laittanut vähän peiteainetta tarvittaessa meikkivoiteen päälle.

Face Fabric on tosi ohut ja näkymätön meikkivoide. Itselläni otsa ja nenä käyvät hieman kiiltelemään päivän mittaan, joten laitan meikkivoiteen alle pohjustusvoiteen.

- Anni

12 kommenttia:

 1. Kädellä olevasta swatchista huomasi jo että onpa erikoinen rakenne ja koostumus! Mua kiinnostaa nämä Armanin meikit kovasti, kiva kun kirjoittelet näistä :) Mun vaalealle iholle Armanilta ei löytynyt sopivaa sävyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä meikkivoiteessa taisi olla vielä yksi vaaleempi sävy. Koostumus on myös tosi kuultava, kannattaa kokeilla jos on mahdollisuus.

   Kiva, kun tykkäät Armani-jutuista, esittelen kyllä muutkin tuotteeni, kunhan ehdin :)

   Poista
 2. Todella kauniin pinnan jättää! :) Mä komppaan Kaisulia, ihanaa kun kirjoitat Armanin tuotteista, lisää vain! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitos, lisää on kyllä tulossa ajan myötä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, tää on yksi lemppareistani!

   Poista
 4. Muakin kiinnostaa Armanin meikit kovasti, sillä niistä ei valitettavasti ole vielä omakohtaisia kokemuksia :) Moni on kuitenkin kehunut sarjaa taivaisiin, joten kiva lukea Armanin tuotteista myös blogeista! :)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, että kiinnostuneita löytyy. Suomalaisissa blogeissa ei oikeastaan ole paljonkaan Armani-juttuja, joten lupaan omia aarteitani varmasti esitellä :)

   Poista
 5. Käytän itse Armanin Luminous Silkia (ja kevyempänä meikkivoiteena keväisin ja kesäisin YSL:n Touche Eclata). Tämä Face Fabrickin kiinnostaa minua, olisikohan vähän kevyempää kuin Luminous Silk, joka sekin kyllä näyttää melkein siltä kuin meikkivoidetta ei olisi ollenkaan (jee!)...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en ole kokeillutkaan Luminous Silk -meikkivoidetta, vaikka se on kehuttu ja palkittu. Tää Face Fabric voi vaikka ollakin kevyempi, tai ainakin mielikuvani on sellainen. Touche Éclat'n kanssa aika samantyyppinen peittävyys :)

   Poista
 6. Mä olen kanssa käyttänyt pari tuubia Face Fabricia ja tykännyt kovasti! Juuri vähän aikaa sitten mietin, että pitäisköhän taas ostaa sitä :) Nyt vaan mulla on meikkivoiteita niin paljon, että mun pitäisi pystyä perustelemaan itselleni, että FF olisi riittävän erilainen kuin muut omistamani ;) Se on kyllä ainoa kokeilemani meikkivoide, joka ei vaadi puuterointia, riittäisikö se? ;)

  Ps Anni, tsekkaa Facebookista other-kansio, laitoin sulle viestiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkivoiteita ei ole koskaan liikaa. Joka tilanteeseen pitää olla oma ;) Tää on kyllä tosi hyvä, ei mee hukkaan.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...