sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Chanel Illusion d'Ombre 92 Diapason


Chanelin kevään kokoelmasta löytyy aivan upea Illusion d'Ombre -sävy. Tää on niiin makee!
Sävy 92 Diapason on ruskeaa, violettia ja sinistä sekaisin. Tätä on aika vaikea kuvailla, koska sävy muuttuu katselukulmasta riippuen.


Pohjasävynä on punertava ruskea, jossa kimaltelee sinistä. Nämä yhdessä tekevät luumuisen violetin efektin, aaah miten hieno...


Chanelilta löytyy oma sivellin (nro 27) näille voidemaisille luomiväreille. Muotoilu on tosi hyvä, vino pää auttaa saamaan värin hyvin ripsirajaan ja silmän sisänurkkaan.Luumunsävyinen Diorliner sopii älyttömän hyvin tämän luomivärin kanssa. Silmän sisänurkkaan laitoin Urban Decayn Naked-paletista vaaleaa korostusävyä. Alaluomen jätin naturelliksi, jotta meikki ei olisi liian voimakas ja luomiväri pääsee oikeuksiinsa.
Heh, oikein kuvapläjäys teille, mutta kun tää on ihana, sanoinko jo :D

- Anni

14 kommenttia:

 1. No on hieno! Ai miten tunnen nyt vetoa tähän. Tulee ihan MAC Club mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin? Piti ihan googlettaa, sama idea niissä on :) Aika hieno se Club, täytyy tsekata, kun seuraavan kerran pääsen tiskille.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. :D Jotenkin arvasin, että tykkäät! Ihanaa, että olet samaa mieltä.

   Poista
 3. Upea! Mä oon vähän heikkona tällaisiin liloihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Itselläni polvet vaan notkahti ja kassan kautta kotiin... ;)

   Poista
 4. Kaunis, ehkä vähän erikoinen sävy kevääseen. Ihan sun näköinen joka tapauksessa :). Ja nämä perhanan purkit kiinnostaa minua aina vain enemmän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei mikään perinteinen kevätsävy. Siun pitää nyt mennä sinne kauppaan ja tutustua kerralla kaikkien sarjojen purkkeihin. Chanel, Dior, Shiseido... Ja hei Tampereen Sokoksella on Armani! Itse aion mennä ensi lauantaina ;)

   Poista
  2. Jep, suunnitelmissa mullakin tutkailla mitä kivaa sieltä voisi löytyä...

   Poista
 5. Sulle olis pieni haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista
 6. Upea sävy. Olen pitänyt kovasti Chanelin purkkiluomiväristä. Minä mielikuvien uhrina ostin yhden, koska sitä kuvailtiin Kleopatran luomivärinä. Mutta kyllähän näistä tulee ihan kuninkaallinen olo, kun voi käyttää meikissä jotain näin kaunista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielikuvat vaikuttavat myös joskus itselläni tuotteen hankintaan. Onhan se nyt kivempaa meikata Kleopatran luomivärillä kuin Röllipeikon... ;)

   Tää sävy on kyllä tosi kaunis, ihanaa sitä on levitellä luomille!

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...