torstai 13. helmikuuta 2014

Toinen ALE-löytö: Chanel Illusion d'Ombre 837 Fatal

Diorin luomiväripaletin lisäksi kaappasin tammikuussa ostoskoriini Chanelin syyslookin Fatal-luomivärin. Sekin oli puoleen hintaan, joten sain luksusluomivärin lähes markettihinnalla :)


Pitempään blogiani seuranneet tietävät heikkouteni tämäntyyppisiin luomiväreihin. Koostumus on vaahdon ja voiteen välimaastossa ja se levittyy tasaisesti ihan vain sormella. Omistan myös juuri tälle luomivärille suunnitellun siveltimen, joka muuten on huippuhyvä, jos tykkää voidemaisista tuotteista silmämeikissä. Siveltimellä saa vielä tarkempaa jälkeä aikaiseksi.


Fatal on ihana luumuun taittava viileähohtoinen punaruskea. Sopii sinisille silmille hyvin.
Käytin meikkiin Fatalin lisäksi Diorin viisi vuotta vanhaa kausipalettia 559 Parisian Lights. Äkkiä se aika menee, muistan vielä, kun paletti oli ihan uusi ;) Käytin kulmaluulle keskimmäistä sävyä, joka onkin ollut mukavasti käytössä ennenkin, kun pohja jo näkyy.

Luomivakoon levitin kevyesti harmaata sävyä häivyttämään Chanelin rajaa.Laitoin tapojeni vastaisesti hieman mustaa kajalia sisäluomille, mutta kuten näkyy, se on lähtenyt jo kuvauksen aikana osittain pois. Silmäni vuotavat herkästi aamulla, joten kajal on aika turha juttu, koska se ei pysy siistinä.


Nyt tietenkin himoitsen tämänhetkisen kokoelman Diapason-sävyä, joka hohtaa sienosti siniviolettia...

- Anni

14 kommenttia:

 1. Todella kaunis meikki-fatal näyttää upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ilona :) Olen iloinen löydöstäni, tämä on upea sävy!

   Poista
 2. Vaahtoluomivärit on ihania ja niissä on yleensä tosi upeet ja intensiiviset sävyt. Mut mulla ne on minuutissa hävinny luomivakoon... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, kun ne eivät toimi sinulla. Itse laitan aina pohjustuksen, miulla toimii esimerkiksi Lumene+puuteri sekä myös Sensain pohjustaja. Yleensä vielä kevyt kerros puuterimaista luomiväriä kiinnittää meikin vielä paremmin.

   Poista
 3. Ihana meikki, tykkään kovasti! Korostaa mielestäni sun silmiä todella nätisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mohn! Usein vierastan punertavia sävyjä, mutta tämä on tosi kaunis ja tosiaan korostaa silmien sinisyyttä mukavasti.

   Poista
 4. Tuo sävy sopii tosi hyvin sun silmien väriin :) kaunis meikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Nonnu :) Tykkään itsekin, meikki on yksinkertainen, mutta toimii hyvin!

   Poista
 5. Kaunis meikki. Olen pitänyt Parisian Lightsia vähän tylsänä Dior-palettina, mutta sinun kuvassa se näyttää tosi mielenkiintoiselta (ja rakastetulta). Itse en ole uskaltautunut Chanelin ombreihin sijoittamaan, mutta vaihtareista ja alennusmyynneistä olen napannut mukaan Lumenen vaahtoluomivärejä. Taidankin ottaa härkää sarvista ja tehdä niillä jotain huomenna. Millainen sivellin tämän oikeaoppiseen levittämiseen tulisi varata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kuten näkyy, Parisian Lights on muuten rakastettu, mutta valkoinen ja kultainen ovat jääneet hyvin vähälle käytölle.. Aika hentopigmenttinen paletti, mutta toisaalta joskus kaipaakin vain hentoa hohdetta.

   Lumenen luomiväreihin käy ihan tavalliset siveltimet, aplikaattorilla saa peittävämpää. Sormea käytän myös usein! Näihin Chanelin luomiväreihin on litteä melko kookas ja vinopäinen synteettinen sivellin, jolla voidemainen väri levittyy tosi näppärästi.

   Poista
 6. Oih, tuo meikki näyttää tosi kauniilta! Tykkään itsekin diorista ja chanelista mutta ei ole tullut ostettua tuota Illusion d'ombre luomiväriä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bella! Diorilla ja Chanelilla on ihan huipputuotteita, etenkin luomiväreistä tykkään :) Illusion d'Ombre on niin helppo laittaa sormellakin.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...