keskiviikko 5. helmikuuta 2014

ALE-löytö: Dior 5 Couleurs 864 Constellation

Heipparallaa! Otetaanpa tauon jälkeen pehmeä lasku bloggaamiseen. Eli yksinkertaisesti esiteltynä silmämeikkiä Diorin paletilla Constellation, jonka nappasin salamaakin nopeammin ale-pöydältä heti kun sen näin. Onneksi kukaan ei jäänyt alle :)


IIIIk, ihana!!

Rajauksena luumuinen Diorliner samaisesta lookista.

- Anni

15 kommenttia:

 1. Tuo paletti on kyllä niiiiin upea! Harmittaa etten bongannut sitä aleista :'D Ja kauniin meikin olet sillä tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Kiitos! Sopii kivasti Bonne Étoilen kaveriksi meikkilaatikkoon...

   Poista
 2. Upea! Ei täällä vaan alelaarissa tollaisia näkynyt! ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on upea :) Oman löysin Helsingin Sokokselta ja oli vain yksi odottamassa, mikä tuuri!

   Poista
 3. Hih, voin niin nähdä tuon alehyökkäyksen :D. Itse metsästin puoleen hintaan Bonne Etoilen (hys-hys).... Olin itse asiassa itsekin alennusmyyntibongauksessa nimenomaan tämän violetin ihmeen vuoksi, mutta sitä ei löytynyt.

  Kaunis meikki ja ihana lisä luumuisesta rajausväristä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eiko! Kyllä sitä itselleen välillä nauraa, kun huomaa olevansa "vähän liian innokas" ale-pöytien äärellä... Bonne Étoile on ihana, toivottavasti pidät siitä :)

   Poista
 4. Minä jätin tämän alepöytään. Liian samis Stylish moven kanssa. Ostin Bonne etoilen, meikkasin sillä pari kertaa ja inhosin sitä. Mikä mua vaivaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myin Stylish Moven ja Estee Lauderin Enchanted Berriesin pois, joten en varmasti "aidosti" olisi tätä käyttänytkään. Bonne Etoilen ostin silkkaa ahneuttani, mutta en ole vielä kokeillut. Arveluttaa jo valmiiksi...

   Poista
  2. Miekin syksyllä vertasin tätä Stylish Moveen ja totesin, että hyvin samanlaiset. Nyt kuitenkin, kun lapussa luki -50%, en voinut vastustaa tähtipalettia :) Sävyt ovat sen verran erilaisia, että en koe omistavani kahta samanlaista.

   Poista
  3. Minä ostin tämän ihan täydellä hinnalla, Sokoksen Diorin ständillä sattui olemaan liian hyvä myyjä. Yhdessä vertailtiin, että erot Stylish Moveen oikeuttavat ostamaan tämän :D.
   En ole kyllä varmaan ikinä saanut niin hyvää palvelua kuin silloin, vaikka kalliiksi tulikin. Sain vielä minulle varta vasten valittuja & purkitettuja näytteitäkin mukaan.

   Poista
  4. Hyvä myyjä on toisaalta aika huono juttu... :D Itse olen helppo ja välillä tulee ostettua jotain, jota yksikseni en välttämättä olisi päättänyt ostaa.

   Poista
 5. Ooh, paljonko maksoit tuosta paletista? On se vain niin nätti. Constellation on ehdottomasti mieleinen, mutta nuo Diorit ovat normaalihinnaltaan turhan suolaisia. Miten nuo kaksi hileisempää nappia käyttäytyvät meikatessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maksoin puolet, eli vajaa 35€. Hileiset napit on tosi laadukkaita eivätkä karise, kun painaa ne luomelle. Shampanjan sävy on läpikuultava, mutta violetti on peittävämpi. Tosi hyvä koostumus joka napissa!

   Poista
 6. Mahtava löytö! Meikkikin on todella kaunis! Mullakin on Bonne Etoile jäänyt lähes käyttämättä, vaikka syksyllä vaahtosin blogissa sen olevan ihanin paletti suurin piirtein koko syksynä :D Pitäisi kaivaa se esiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi :) Kaiva vaan Bonne Étoile esiin, sillä meikki onnistuu aina. Mielestäni se on viime vuoden paras paletti.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...