torstai 2. tammikuuta 2014

Vihreä meikki

Oikein hyvää Uutta vuotta 2014! Toivottavasti olette aloittaneet vuoden mukavissa merkeissä ja innokkaina :)

Vietän vapaapäiviä, joten bloggaaminenkin tuli taas mieleen. Tässä postissa esittelen meikin, jonka tein joulukuussa CesarsShopin bloggaajaillan päivänä. Sain lahjaksi kummilta vähän käytetyn Lancômen vihreän rajauskynän, joten koostin meikin sen ympärille useammalla vihreällä sävyllä.


Valitsin Diorin Mystic Jade -paletista vaaleansinistä ja vihertävänruskeana hohtavaa tummaa sävyä. Armanin vaaleahkoa harmaanvihreää käytin myös. IsaDoran Highlands-paletista käytin mattaista vihreää.


Tässä automaattimuokatussa kuvassa näkyy hyvin sävyjen paikat. Armania on koko liikkuvalla luomella. Diorin vaaleansinistä on sisänurkassa, alaluomella ja kulmaluulla, tummaa ruskehtavaa sävyä luomivaossa. IsaDoran vihreää levitin ulkonurkkaan ja rajaus Lancômen Vert Malachite -kajalilla.


En tiedä, onnistuiko meikki vai tuliko siitä vähän sekasotku useamman vihreän vuoksi. Muutenkin sävyt ovat itselleni melko vieraita. Mystic Jade -paletti on kuitenkin tosi erikoinen ja sävyt sopivat mielestäni hyvin yhteen. Paletin harmaaruskeasta näkyy jo pohja, täytyy tsempaa muidenkin sävyjen kanssa.


Ainakin tämä meikki oli uutta tässä blogissa ;)

Iskeekö teihin vihreä?

- Anni

8 kommenttia:

 1. Vihree on yks mun lempiväreistä silmämeikissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olen lähinnä käyttänyt harmahtavia vihreitä ennen, mutta nyt täytyy alkaa kokeilemaan kirkkaampiakin vaihtoehtoja. Max Factorin lime on myös hieno, sekä vasta postaamani Shiseidon Eye Color Barin vihreä. Joskus vaan tuntuu, että vihreä korostaa silmien punaisuutta..

   Poista
 2. Myönnän että itse kartan vihreää silmämeikkiä. Syystä että mulla on itsellä vihreät silmät. Pitäisi ehkä ottaa haaste ja kokeilla vihreää silmämeikkiä. :) Sinun meikki on todella kaunis ja sopii sulle hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikea ajatella, miten vihreisiin silmiin sopii vihreä meikki... Mutta varmaan ihan yhtä hyvin kuin sinisiin sininen :D Siitä vaan kokeilemaan!

   Poista
 3. Vihreä on turvaväri. Kun mietin vihreän värin ympärille rakennettua postausta tuli paletteja tuplasti se mitä kultaisen kanssa tuli :D. Huonon valaistuksen vuoksi kyseinen postaus meni jäihin, mutta ehkä joskus teen sen vielä. Mulla Mystic Jaden käytetyin sävy on se ihana omenanvihreä...

  Rajausvihreäsi on tosin niitä mulle sävynä oudoimpia, ei missään nimessä ruma, mutta hyvin erikoinen kuitenkin. Meikki näyttää tosi kauniilta ja tykkään kuinka siinä on yhdistelty erilaisia koostumuksia ja tyyliltään sen tunnistaa juuri sinun tekemäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mie olen nyt katsellut Estée Lauderin vihreää palettia sillä silmällä, mutta en tiedä, tulisiko sitä niin paljon käytettyä kuin siulla :) Ehkä jatkan kuitenkin omalla tyylilläni taupeilla, sinisillä ja violeteilla. Vihreitä on nyt riittävästi jo käyttöön nähden, eikö vain ;)

   Siun väreihin sopii vihreä tosi hyvin!

   Poista
 4. Sopii sulle hyvin! Mulla on tummanvihreät silmät, mutta jostain syystä näytän aina tosi kököltä jos koitan tehdä vihreää silmämeikkiä. Se kai jotenkin korostaa ihoni punaisuutta, muuta syytä en keksi. Pitänee yrittää yhdistää mustaan varjostukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotenkin vihreä on vaikea väri, helpointa on meikata selkeästi harmaaseen taittavilla vihreillä. Täytyy harjoitella lisää, koska nyt kylmänpunaiseen tukkaani sopii kivasti vihreät vaatteetkin. Tottumuskysymys myöskin. Kylmä metsänvihreä houkuttelee nyt sävynä eniten, niinkuin tuo rajauskynä tässä meikissä.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...