lauantai 4. tammikuuta 2014

Ruusuista hiekkaa kynsillä


Lumenekin liittyi juhlakauden kokoelmallaan hiekkalakkojen joukkoon. Onko siellä enää ketään, kuka ei olisi hiekkalakkaa kokeillut? Itse hankin ensimmäiseni OPIlta viime talvena. Nyt taitaa joka melkein joka merkillä olla omansa.

Näin tämän Lumenen ruusuisen 38 Säteitä hiekassa -lakan konsulentin kynsillä ja se oli menoa sitten. Niin kovasti innostuin hyllyllä, että tiputin ensimmäisen pullon sirpaleiksi lattialle... No onneksi vahingosta ei aina sakoteta, mutta kyllä harmitti, kun sellaisen sotkun aiheutin.


Kynsillä kaksi kerrosta ilman päällyslakkaa. On tämä kyllä todella tyttömäinen, jollaisista lakoista en yleensä perusta, mutta glitter antaa juuri sopivasti särmää ja metallisuutta. Creme-koostumuksena tuskin edes harkitsisin tällaista väriä!


Lumenelle on tänä vuonna tullut aivan tosi hyviä meikkituotteita valikoimaan, hienoa! Toivottavasti tämä suunta jatkuu, koska kotimaisia edullisia tuotteita on mukava ostaa ja käyttää. Itse toivoisin valikoimaan uusia hohdeluomivärejä sekä eyelinereihin jotain rohkeampiakin sävyjä mustan ja ruskean lisäksi.

- Anni

6 kommenttia:

 1. Ihana! Todellinen girly girl -sävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, on tää lakka aika ihanaa vaihtelua :)

   Poista
 2. Juuri sopivan hileinen :) Melkein kun mun IsaDoran sokerilakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo koostumus on tosi hyvä, ei liian karkea ja kimaltaa hienosti. Miulla ei IsaDoralta olekaan näitä, mutta Kicksin hopeinen löytyy, ja OPIn musta punaisella glitterillä.

   Poista
 3. Jessus, miten hieno sävy!! Löytyisiköhän tuota vielä jostain, olisi ehkä pakko saada ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin!! Aika huonosti varmaan löytyy enää tätä sävyä, ainakaan mistään keskustan paikoista...

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...