perjantai 10. tammikuuta 2014

A England Ascalon lumihiutaleilla

Yksi uuden vuoden lupauksistani on tsempata kynsien koristelussa. Leimaustarvikkeita ja muuta rekvisiittaa löytyy sen verran, että pitäähän niitä käyttää!

Keinovalossa oli tosi vaikea saada oikeanvärisiä kuvia, mutta kyllä aika kivasti näkyy, mitä sain aikaan. Leimasin siis pitkästä aikaa, enkä saanut jokaista leimaa onnistumaan. Ja en muistanut, miten heikosti Konadin hopeinen leimauslakka erottuu..

Tässäpä A Englandin Ascalon lumihiutaleiden ja strassien kera. Lakkaa on kaksi kerrosta.


Ascalon on aika nätti tummanharmaa, mutta ei silti mielestäni mitenkään massasta erottuva. Vaatii jotain räväkämpää koristelua ens kerralla.Mikä on A Englandin suosikkisävynne? Miulla on Ascalonin lisäksi Princess Tears, Saint George ja Cesarilta saatu Perceval. Princess Tears taitaa olla se ihanin näistä muutamasta :)

- Anni

2 kommenttia:

  1. Jane Eyre taitaa olla oma lemppari. :) Olen nyt pari päivää yrittänyt saada siitä hyviä kuvia blogiin, mutta tässä valossa se näyttää lähinnä mustalta, vaikka se ei sitä ole. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, se on kyllä upea! Tykkään myös tummista lakoista, vaikka ne kauempaa näyttääkin aina mustalta...etenkin näillä ankeilla keleillä.

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...