sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Vieraana Kauneuslinnassa

Sain ilokseni kutsun vierailulle Kauneuslinnaan Kauniaisiin 8.11. 2013. Mukana oli parikymmentä kauneusbloggaajaa ja vietimme muutaman tunnin pikkujouluteemalla yritysesittelyn ja ArtDeco -meikkien parissa. Saimme myös pientä juotavaa ja syötävää tutustumisen ohessa.

Kauneuslinnassa toimii Aila Airo Kauneuspalvelut Ky, joka on perheyritys jo kolmannessa polvessa. Aila Airo tuo maahan saksalaisia ihohoitosarjoja ja meikkejä sekä tarjoaa kauneudenhoitolapalveluita. Sarjat ovat Dr. R.A. Eckstein, Phyris, Dermaviduals ja ArtDeco, ja niitä on saatavilla Kauneuslinnan lisäksi kauneushoitoloista kautta Suomen.
Kauneuslinna on upea iso talo täynnä kauniita yksityiskohtia.


Illan tunnelma oli todella rento ja mukava, saimme kierrellä tiloissa vapaasti ja tutustua tuotteisiin. Halutessaan sai kokeilla ArtDecon meikkejä itselleen tai toiselle. Itse kokeilin muutamaa luomiväriä ja glitterrajausta, mutta pääasiassa vain ihailin valikoiman runsautta ja kauniita pakkauksia :)

  

ArtDeco on kohtuuhintainen ja laaja värikosmetiikkasarja ja sitä myydään Suomessa vain kauneushoitoloissa. Näin asiakas saa varmasti asiantuntevaa opastusta valitessaan itseleen sopivia tuotteita. Sarjan imago on myös haluttu säilyttää laadukkaana ja ammattimaisena. Muualla Euroopassa tuotteita voi ostaa myös tavarataloista.


Saimme valita tutustumislahjaksi yhden ArtDeco-tuotteen ja minä päädyin huulimeikinpohjustajaan. Tällaista tuotetta minulla ei vielä ollut, joten on kiinnostavaa kokeilla, miten se sopii itselleni. Pienessä lahjakassissa oli myös Magic Fix -huulimeikinkiinnittäjä sekä esitteitä ihonhoitosarjoista. Sain myös Dr. R.A. Rcksteinin tuotteista kokeiltavaksi karoteenivoiteen, joka sopii pintakuivalle iholle. Pieni kiva lahja oli myös huulipunan muotoinen avaimenperä, joka aiheutti porukassa ihastusta :)Kiitän suuresti Aila Airon väkeä tilaisuudesta tutustua Kauneuslinnaan! Tämä oli ensimmäinen tapahtuma, johon sain kutsun blogini kautta, joten oli myös erittäin mukavaa ja jännittävääkin tavata samalla ihastuttavia bloggaajakollegoita.

Tässä vielä linkki Kauneuslinnan sivuille, jos haluatte lisää tietoa yrityksestä ja tuotesarjoista:

- Anni

Esitellyt tuotteet saatu lahjaksi maahantuojalta.

4 kommenttia:

 1. Oletpa ottanut kauniita kuvia! Toi Artdecon kynsilakkahylly, kokisen ehkä lievän sekoamisen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä tuolla oli sekoamisen merkkejä ilmassa ihan joka hyllyllä :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin oli! Täytyy tavata uudestaankin. Olen joulu-tammikuussa paljon Helsingissä, joten vois järjestää jotain kivaa :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...