lauantai 19. lokakuuta 2013

Messulakat - China Glaze & Color Club

Minäkin käväisin I Love Me -messuilla heti perjantaina, kun tapahtuma alkoi Helsingin messukeskuksessa. Aiempaa kokemusta ei ollut, joten oli mielenkiintoista kierrellä ja katsella, millaisia firmoja ja merkkejä oli esillä.

Kynsitarvikkeita myyviä osastoja oli mieletön määrä, mutta selkeästi eniten aikaa vietin Cesarsshopin hyllyillä. Annoin itselleni luvan kahteen uuteen kynsilakkaan, vaikka helposti olisin kerännyt kassin täyteen.


Mukaan vaikean valinnan jälkeen lähti China Glazen Strike Up A Cosmo sekä Color Clubin The Uptown. Molemmat ovat upeita metallinhohtoisia syyslakkoja!


Halusin kokeilla molempia heti, joten päädyin lakkaamaan kaikki kynnet China Glazella ja lisäsin nimettömiin yhden kerroksen Color Clubia.


The Uptownissa on sinivioletti pohja, jossa on monivärisiä metallihippusia. Valosta riippuen se hohtaa punaisena, oranssina tai vihreänä.Laatu tuntuu tosi hyvältä molemmissa lakoissa. China Glazelta minulla on ennestään yksi lakka, mutta Color Club oli täysin uusi tuttavuus. Tyytyväinen olen :) Ja totesin taas kerran, että niin silmissä kuin kynsissäkin metallisävyt ovat niitä omimpia!

- Anni

7 kommenttia:

 1. Upea tuo China Glaze. Täällä katselen kaiholla kynsiäsi. Sillä eilen jäi yksi oma kynsi tukkaan kiinni ja hius tietenkin "leikkasi" siihen pykälän ja jouduin katkaiseen kynnen ihan tyvestä. nyyh! ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään molemmista lakoista kovasti :) Se on tosi tylsää, kun joutuu leikkaamaan kynnet lyhyeksi. Omani on nyt aikalailla maksimipituudessa, joten kohta hieman lyhennän ja muotoilen taas. Keksisormen kynnet kasvavat sen verran vinoon, että se häiritsee jo tässä pituudessa. Ja kosketusnäytön käyttäminen alkaa vaikeutua :D

   Poista
 2. Upean värisiä lakkoja molemmat! Itse käytän tosi vähän lakkoja, ja kynsien kasvatusyrityksistä on vain huonoja kokemuksia. Ihailen kuitenkin toisten kauniita kynsiä :). E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, nämä lakat on tosi hienoja :) Voihan lyhyitäkin kynsiä lakata ja koristella, siitä vaan kokeilemaan :)

   Poista
 3. Niin ja täältäkin taitaa löytyä se keksisormi... Auttaskohan jos laittas kynsiin jotain salaatin kuvia? ;)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...