perjantai 4. lokakuuta 2013

Diorshow Mono 616 Sequins feat. Chanel & Maybelline


Diorin mono-luomivärejä näkee blogeissa harvemmin, 5 Couleurs -paletit ovat selkeästi suositumpia ;) Yksittäisen luomivärin hinta on tietenkin korkeampi verrattuna paletin hintaan per sävy, mutta on tässä tavaraakin loppuelämäksi.

Minullakin on vain yksi Diorshow Mono, vaaleankultainen välkehtivä sävy 616 Sequins, joka on tämänkertaisen meikin pääosassa. Käytin meikissä myös Chanelin kesän kokoelman voidemaista Stylo-luomiväriä sävyssä Moon River sekä Maybellinen violettia Master Drama Khol Liner -kynää.Sequins on hieno ja kimaltaa nätisti, mutta kuten kuvassakin näkyy, siitä tippuu hileitä poskille. (Mutta kaikista tämäntyyppisistä luomiväreistä tippuu, oli merkki mikä tahansa.) Chanelin voidemainen luomiväri auttoi kiinnittämään mukavasti, sekä sormen käyttäminen levityksessä helpottaa myös. Glittersävyjä ei kannata sivellä luomille vaan painella joko sormella tai aplikaattorilla.


Syksyn yllärituote on ehdottomasti Maybellinen Master Drama -rajauskynä. Onhan se ollut myynnissä jo pitkään, mutta itse kokeilin vasta hiljattain. Kynä levittyy helposti ja pehmeästi, mutta kestää loistavasti! Suosittelen edullista rajauskynää etsiville, sävyjäkin löytyy useampia.

- Anni

10 kommenttia:

 1. Maybellinen rajauskynä näyttää upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi nätti ja ennenkaikkea helppo käyttää! Koostumus on melkeinpä voidemainen, mutta luomelle se kuivahtaa tosi kestäväksi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon hellin! Kulta ja violetti toimii aina yhdessä :)

   Poista
 3. Kävin paikallisessa marketissa kokeilemassa violettia Maybelline-kynää. En ostanut, mutta olin aika vakuuttunut laadusta!

  Mulla on yksi näitä Diorin hirviösuuria (ainakin pakkausteknisesti ajatellen) solo-luomivärejä. Normaalihinnalla niiden hinta viuhuu kipurajan yli, mutta alennusmyynnistä voisin ostaakin (ja ostin sen ainokaiseni).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eikö olekin aika yllärilaatua!

   Niin, siulla on se kesän kirkas sininen sävy! Se on totta, että Diorin pakkaus on ihan liian suuri luomiväriin nähden. Mutta toisaalta on se paljon vakuuttavampi kuin entiset solot, joista hädintuskin saa kannen auki :D Pidän paljon enemmän näistä uusista pakkauksista ja sävyyn painettu logo on hieno.

   Poista
 4. Oi, ihana meikki! :) Olen samaa solonappia ihaillut, mutten ole vielä raaskinut toistaiseksi ainakaan ostaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ei tätä Suomen hinnoilla raaskikaan ostaa, omani ostin Antwerpenista, kun siellä oli meidän tax free -tason hinnat... Ajattele, miten hulluksi se naisen tekee, huh :D

   Poista
 5. Kävin tänään ostamassa Maybellinen Master Drama -rajauskynän vinkistäsi, kun nestemäinen on lopussa. Ainakin ensikokeilulla ihastuin kovasti koostumukseen. Väriä tulee helposti ja kynä on pehmeä. Ihanaa vaihtelua nestemäiseen. Perusmustan ostin :). E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! :) Itse ainakin vaikutuin laadusta. Vaikka ensin kynä tuntuu liiankin voidemaiselta, se kuitenkin kuivaa nopeasti luomelle ja kiinnittyy hyvin. Sen mustan päälle voisi kokeilla laittaa jotain hohtavaa luomiväriä, jotta saisi nätin värillisen rajauksen. Uskon, että tulee kestävä ainakin.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...