keskiviikko 11. syyskuuta 2013

KICKS Sugar Lacquer


 Käväisin Kicksissä postissa tulleen etusetelin kanssa. Olin ajatellut hankkivani yhden IsaDoran "sokerilakoista", mutta huomasinkin tämän Kicksin oman meikkisarjan samanlaisen lakan. Isompi pullo samalla hinnalla!

Sävyjä oli useita ja oli vaikea valita, mutta testailtuani hieman päädyin tähän hopeiseen kimaltavaan ihanuuteen :)
Tämä on toinen hiekkalakkani ja pidän kyllä kovasti. Tämä näyttää samalla mattaiselta ja kimaltavalta, ihan erilaiselta kuin perusglitterit, jotenkin huurteiselta...

Mitäs mieltä olette hiekkalakoista ja onko teillä jo näitä? :)

- Anni

6 kommenttia:

 1. On hiekkalakkoja, kivoja, mutta en ihan täysin rakastunut vielä ole. :) Kicksin versio näyttää upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosi hieno lakka. Minulla on myös OPIn oikein tumma punaisella glitterillä, täytyykin lakata sillä joku päivä. Mutta en usko, että tulee montaa tällaista enää hankittua.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää ja kiitos vinkistä, täytyykin käydä kurkkaamassa Kicksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä lakka on kyllä tosi hieno!

   Poista
 3. Aika makee, suorastaan sokerinen. ;) Mulle tulee jotenkin mieleen taitoluistelijan esiintymisasu. Mä olen kanssa ihan viime aikoina löytänyt hilelakat, välissä olikin sitten reilut 10 vuotta taukoa. Ainoa ikävä puoli niissä on, että niitä järkyttävää hangata kynsistä pois. Siksi mulla onkin just nyt (pinkkiä) hilelakkaa vain varpaan kynsissä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, ihan taitoluistelijalle sopiva :) Ja se on myös totta, että hilelakkoja saa hampaat irvessä liotella ja hangata. Onneksi nämä hiekkalakat ovat helpompia poistaa.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...