torstai 18. heinäkuuta 2013

YSL Babydoll: Eyeliner & Mascara

Yves Saint Laurent julkaisi taannoin uuden Babydoll-meikkikokoelman, johon kuuluu uusi ripsiväri, huulilakka, kynsilakka ja eyelinereita. Itse hankin kokoelmasta mustan ripsivärin ja violetin eyelinerin.


YSL on yksi suosikkini selektiivisistä merkeistä. Ennen pidin sarjaa mummomaisena, mutta vietettyäni muutama vuosi sitten päivän L'Oréalilla peruskurssin merkeissä mieleni muuttui täysin. YSL on uranuurtaja, rohkea, klassinen, voimakas ja samalla viettelevä ja romanttinen...

Tässä ensin Babydoll eyeliner sävy 12 Light Amethyst ilman ripsiväriä:


Eyelinerissa on erittäin ohut sivellin melko pitkän varren päässä. Vaatii siis vakaata kättä, jotta suora rajaus onnistuu. Vaikka olen käyttänyt nestemäisiä rajausvärejä jo viisitoista vuotta, oli aluksi vähän vaikeaa käyttää tällaista sivellintä. Varsi on ehkä hieman liian pitkä aloittelijalle. Onhan tietysti mahdollista ottaa väriä omaan suosikkisiveltimeen ja rajata tottumuksella :)Sävy on todella kaunis hehkuva sinivioletti. Juuri tällaisia sävyjä rakastan ja tunnen oloni kotoisaksi.

Tummuus riittää yksistään, ei tarvitse enää mustaa rajausta ihan ripsien tyveen, jotta saa meikkiin syvyyttä tarpeeksi.Babydoll-ripsiväri on myös todella hyvä tuote. Lyhytpiikkinen kumi(muovi)harja erottelee ripset nätisti ja pidentää ilman paakkuja. Ripsirivi on siisti ja tasainen.


Aiemmista YSL:n ripsareista minulla on kokemuksena, että ne kuivahtavat nopeasti hylsyynsä. Toivottavasti tälle ei käy niin, koska tämä on kyllä ehdottomasti paras, joita YSL:ltä olen kokeillut.


Onko teillä Babydoll-meikkejä?

- Anni

2 kommenttia:

 1. Mulle värilliset rajaukset ovat jotenkin todella vaikea asia. Ne näyttää upeilta muilla (myös sulla), mutta itse en oikein osaa tehdä.

  Mulla on parikin oikein kehuttua ja toimivaa rajausväriä (MUFE ja Inlot), en oikein osaa tarttua niihin. Kyse on ihan täysin harjoituksen puutteesta sillä erilaisia tutoriaaleja on nettipullollaan.

  YSL:n ripsivärin ostin alennusmyynnistä (ruskeana), hylsy on aivan ihana, toivottavasti sisältökin on sitä. Korkkaan putkilon pikapuolin, sillä käyttöripsarit alkavat vedellä jo viimeisiään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt vaan rajailemaan ja kokeilemaan eri värejä :) Varmasti sinullekin sopii nätisti muutkin kuin ruskea ja musta. Esim joku kulta tai oliivinvihreä, voisin kuvitella.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...