perjantai 26. heinäkuuta 2013

Shokkiripset

Viime viikolla inspiroiduin ostoksille asti Viilankantolupaa luettuani. Maybellinen turkoosi ripsiväri on upea!

Itse nössöilin vähän enkä heti uskaltanut käyttää pelkästään turkoosia vaan lisäsin sitä mustan päälle. Olinhan sentään töihin menossa, niin en ottanut niin suurta riskiä ;)


No eihän tuo väri niin hienosti mustan päällä näkynyt, mutta aika kiva tulos kuitenkin oli. Kauempaa katsottuna väriä ei huomannut, mutta oikeassa valossa ja lähietäisyydeltä turkoosi näkyi todella hyvin.
Pidin muutenkin Colossal -ripsiväristä. Iso perinteinen harja levitti reilusti, mutta siististi väriä ripsiin. Mukava löytö, oli vielä tarjouksessakin.

Oletteko muuten innostuneet värikkäistä ripsistä? Chanelin kesäkokoelmassa oli myös vaikka minkä väristä ripsaria. Itse en toki maksaisi tällaisesta huvittelusta tätä kymppiä enempää.

- Anni

6 kommenttia:

 1. Petran turkoosi meikki olikin tosi upea <3, joten ei ihme että inspiroiduit.

  Värikkäät ripset näyttää muilla kuvissa tosi upeilta olen myös upeat sähkönsiniset ripset pidennyksiin sudittuna. Itse olen ehkä turhan korrekti ja otan värini "vain" luomilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisia on kyllä mukava kokeilla, mutta uskon, että jää yhden kesän villitykseksi itselläkin... Menee turhan vaikeaksi, kun pitää miettiä että mikä luomiväri sopii turkoosiin ripsariin :D

   Poista
 2. Vitsit, pitääkö munkin nyt sitten käydä tämä ripsari ostamassa... Näyttää niiiiin hienolta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tää oli kyllä positiivisesti yllättävä kokeilu :)

   Poista
 3. Äh, kävin tota ripsaria juurikin Petran innoittamana jo kerran etsimässä, mutta en pettymyksekseni löytänyt. Täytyy varmaan yrittää uudestaan, se näyttää niin älyttömän kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kiva! Toivottavasti vielä löydät :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...