sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Lumenen ihmesorbettia huulille


Lainasin töistä testerin kokeillakseni kehuttua Lumene Rasberry Miracle Lip Sorbettia. Olen ihaillut näitä monesti, mutta ostopäätöstä en ole vielä tehnyt, vaikka houkutus on ollut suuri.

Ihastuin kieltämättä heti tähän puhtaan punaiseen sävyyn 15 Marjojen hehkua. Sävy on peittävä, mutta kuitenkin kevyt. Tätä on helppo laittaa huulille suoraan puikosta eikä rajausta välttämättä tarvita. Väriä tulee lisää helposti kynän hopeisesta päästä kiertämällä. Iltamenoihin laittaisin vielä rajauksen, jotta huulimeikki olisi hienostuneempi.


Näitä jumbokyniä on nyt monella merkillä, ja itsekin omistan yhdet Cliniquelta, L'Oréalilta ja Max Factorilta. Kaikissa on kuitenkin eroja koostumuksen suhteen. Lumene sijoittuu ensimmäiseksi jo ensikosketuksella.

Tuoksu on hyvin mieto, makua ei ollenkaan, levittyvyys huippu ja tuntuu kosteuttavalta. Kestävyydessä tämä häviää Max Factorille, mutta miellyttävyydessä voittaa ja se on pääasia.


Kyllä tätä mielellään käyttää, hymykin tulee huulille ihan huomaamatta ;)


Onko teillä kokemusta tästä huulisorbetista ja onko suosikkisävyjä? Vahvasti tuntuu, että täytyy hankkia tällainen vielä kesämeikkipussukkaani.

- Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...