maanantai 8. heinäkuuta 2013

Estée Lauder Violet Underground

On toisaalta vähän tylsää esitellä palettia, jota ei enää oikeastaan löydä kuin hyvällä tuurilla. Mutta ei se mitään, meikkijuttuja on aina kiva tehdä ja samankaltaisia sävyjä löytyy varmasti muiltakin merkeiltä, jos joku teistä lukijoista inspiroituu :)

Tosiaan Estée Lauderin kasarihenkinen Violet Underground -paletti ilmestyi syksyn 2012 lookissa ja voi löytyä vielä ale-pöydiltä.


Päätin ottaa heti varman päälle ja kokeilin ensimmäisessä meikissä paletin helpoimpia sävyjä, eli hiekanvaaleaa ja punaruskeaa. Käytin myös hiukan siniviolettia syventämään yleisilmettä.


Levitin vaaleaa ensin koko luomelle ja sitten häivytin punaruskeaa melko laajalle alueelle ulkonurkkaan ja luomivakoon.


Alaluomelle tein ensin kevyen rajauksen harmaalla kynällä, jonka jälkeen levitin violettia siveltimellä rajauksen päälle. Häivytin violettia myös hieman yläluomen puolelle. Yläluomen rajaus Lancômen Artlinerilla.
Toiseen meikkiin käytin edelleen hiekanvaaleaa silmän sisänurkasta puoleen väliin. Sitten levitin pinkkiä ulkopuoliskoon ja häivytin ylös ja ulospäin.


Rajasin yläluomen ensin Armanin tummansinisellä kynällä ja sitten levitin kapealla siveltimellä paletin violettia rajauksen päälle. Häivytin samaa sävyä myös alaluomelle rajaukseksi sekä varjostukseksi silmän ulkonurkkaan.


Lisäsin vielä hiukan mustaa ylärajauksen ulkonurkkaan ja rajasin koko luomen Lancômen tummanharmaalla Artlinerilla. Ripsarina Lancômen Hypnôse Drama.


Pinkkiä on kieltämättä aika haastavaa käyttää. Etenkin kesäiseen päivämeikkiin näin kylmät sävyt eivät oikein istu. Laitoin ensin liikaa violettia, joten häivytin sitä pois pinkin avulla.

Paletti on alkukankeuden jälkeen kuitenkin vielä kiinnostava ja sopiikin mielestäni ilta- tai juhlameikin tekoon mainiosti. Täytyy vaan jatkaa harjoituksia ja kokeilla eri väriyhdistelmiä.

- Annie

6 kommenttia:

 1. Kauniita meikkejä :) Kuopion Stockka Beautyn alepöydällä näytti olevan näitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Aii vielä löytyy alesta, no toisaalta ymmärrän, vaikean tuntuiset sävyt ensivilkaisulla.

   Poista
 2. Todella kauniita meikkejä. Tykkään valtavasti sinun meikkaustyylistä ja siitä kuinka käytät värejä. Ihan pikkuriikkisesti myös harmittaa, ettei mulle sävyt sovellu samalla tavalla kuin sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Eiko! Yritän aina haastaa itseäni uudenlaisiin väriyhdistelmiin ja sävyjen levityskohtiin, mutta usein meikki kuitenkin koostuu samanlaisella kaavalla.. :) Nyt kesällä on jotenkin haastavaa tehdä meikkiä, joka ei näytä helposti ylilyönniltä. Kylmä talvivalo on selvästi kohteliaampi minulle :)

   Poista
 3. Mä pohdin, että ostaisinko tän kun oli niin hyvällä alella. Totesin kuitenkin, että valitettavasti tässä on vaan liian hankalat sävyt minulle :/ Ei tulisi käytettyä.

  Sä oot kuitenkin saanut hienoja meikkejä tällä aikaiseksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vau, selvisit hyvin houkutuksesta! Minäkin totesin kaupassa, että omistan jo suurin piirtein samanlaiset sävyt, mutta edullinen hinta ja paletin ulkonäkö ratkaisivat sitten asian nopeasti...

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...