lauantai 20. heinäkuuta 2013

Dior 5 Couleurs 970 Stylish Move


Heippa! Viime viikolla meikkasin piiiitkästä aikaa Diorin Stylish Movella, tai ylipäätään pelkästään yhden paletin sävyillä. Kuten kuvasta huomaa, tämä sisältää kaksi suosikkiluomiväriäni. Vaaleaa käytän kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan; sävy shiftaa hiukan vaaleanpunaiseen. Se ei siis ole täysin matta, mutta ei hohtavakaan. Juuri sopiva valontuoja.

Toinen suosikkisävy on hopeanliilantaupe tai jotain sellaista... Kuitenkin tosi hyvä "en keksi millä meikkaisi"-sävy. Toimii aina.


Meikkasin ns. perinteisen banaanikaavan mukaan, eli vaaleaa liikkuvalle luomelle ja koko luomen varjostus tummemmilla sävyillä luomivakoon. Liilahopealla häivytin varjostuksen kulmakarvoja kohti.


Alarajaukseen käytin Chanelin Stylo Yeux wp -kynää sävyssä Taupe. Sopii muuten todella hyvin Stylish Moven sävyihin! Rajauksen päälle levitin vielä siveltimellä paletin tumminta sävyä ja sisäluomelle päin liilanhohtavaa harmaata.Klassiseen meikkiin lisäsin Sensain mustaa eyelineria yläluomelle ja Lumenen valkoista kajalia sisäluomelle. Huulille laitoin vain kevyen luonnollisen rajauksen ja Clarinsin kylmänhohtoista Gloss Appeal -huulikiiltoa. Käyttämääni poskipunaa en nyt valitettavasti muista.

Tässä vielä puolikas meikki luonnonvalossa:


Mukavaa viikonloppua!

- Anni

2 kommenttia:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...