keskiviikko 29. toukokuuta 2013

YSL Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres

Olen viime aikoina käyttänyt paljon YSL:n meikkejä ja niistä tänne blogiinkin kirjoitellut. Lukijani toivoi esittelyä YSL:n huulilakoista, joten mielelläni kerron teille yhdestä suosikkituotteestani. Aika kauan tässä menikin, ennen kuin sain kaikki kuvat kasaan... ihan voittaja-olo.


Omistan neljä eri Vernis à lèvres -sävyä. Yläkuvassa vasemmalta oikealle ovat 15, 13, 12 ja 26.

Alakuvassa 13, 12, 15, 26.


Aiemmin olen esitellyt sävyn 15, joten otetaan nyt muutkin kaverit tarkasteluun. Olen edelleen samaa mieltä kuin aiemmin, joten en sen kummemmin ala toistamaan tekstiä :)

Omistamani sävyt ovat kaikki kylmään taittavia, koska mielestäni ne sopivat minulle parhaiten ja meikkipussini koostuu muutenkin suurimmaksi osaksi kylmistä sävyistä. 


Heti ensimmäiseksi haluan sanoa, että nämä ovat parhaimpia huulikiiltoja, joita olen koskaan kokeillut. 

 • Ehdottomasti kestäviä, mutta miellyttäviä huulilla.
 • Helppo levittää hyvällä aplikaattorilla.
 • Sävyvalikoima on suuri.
 • Kiilto kuluu huulilta kauniisti, ei jää typeriä rajoja.
 • Juhlakäyttöön ehdoton laatu!


12, 13, 15, 26


Tässä alhaalla näkyy, kuinka pigmenttiä riittää. Parin minuutin jälkeen pyyhkäisty paperilla.


Olen rajannut huulet jokaiseen kuvaan. Huulilakan ainoa miinuspuoli onkin mielestäni se, että niitä on vaikea levittää kauniisti ilman rajausta. Tosin se voi olla huulista kiinni, omat luonnolliset huultenrajani eivät ole kovinkaan selkeät.

15 Rose Vinyl
Sävy 15 on raikas roosa, sopii hyvin päiväkäyttöön tai voimakkaan silmämeikin kanssa. Rajaukseen käytän usein We Care Iconin kynää sävyssä 4.

26 Violine Surrealiste
Sävy 26 on kylmä violetti, sopii itsevarmoihin päiviin. Silmämeikki kannattaa pitää raikkaana, jollei halua goottilookkia. Rajauksena YSL:n sävy 6.

12 Corail Fauve
Sävy 12 on näistä omaan makuuni "tylsin". Tätä on vähän vaikea levittää tasaisesti, kuten kuvassakin näkyy. Aluksi sävy näyttää korallisemmalta, mutta huulilla ollessaan se hieman muuttuu punaisemmaksi. Rajaus MACin Lasting Sensation.


13 Rose Tempera
Sävy 13 on näistä neljästä ehdottomasti juhlavin ja hienostunein. Sävy on todella kaunis ja pidän siitä eniten. Joskus käytän myös päivisin, mutta lähinnä vain juhlissa tai muissa menoissa. Rajaus Estée Lauderin Double Wear sävy 07 Red.

Parasta näissä huulilakoissa tosiaan on se, että kiilto kestää tunnista toiseen kulumatta rumasti. Ja sitten kun tarvitsee lisätä, sekin onnistuu ilman kiillon kasaantumista huulten juonteisiin.

Tämä on vaan niin loistava tuote! Kokeilkaa ihmeessä, jos ette ole jo kokeilleet.

- Annie

2 kommenttia:

 1. Juurikin tuo sävy 12 on näistä mun lemppari! Kovasti tekisi mieli hankkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just näin tää menee, toisen tylsä on toisen lemppari :D Pidän kyllä tuostakin sävystä, se ei vain ole se ensimmäinen, jonka valitsisin. Arvaa tekiskö mieli hankkia "muutama" uusi sävy...

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...