maanantai 27. toukokuuta 2013

ARTDECO Bronzing Glow BlusherTämä ihastuttava puuteri on Artdecon uusimmasta kesäkokoelmasta. Poskipuna-hohtopuuteri on Limited Edition, joten napatkaahan nopeasti, jos vastaan tulee ja siltä tuntuu!

Kokeilin puuteria tietenkin ensimmäistä kertaa poskille, mutta seuraavalla kerralla keksin testata tätä silmämeikin teossa. Joskus olen kokeillut aurinkopuuteria luomilla ja se antaa etenkin kesämeikkiin sopivasti lämpöä. Tämä puuteri on kuitenkin hieman kylmempisävyinen, joten sävyt ovat raikkaamman näköiset.


Pigmenttiä ei lähde paletista kerralla kovinkaan paljoa, mutta sehän on ymmärrettävää ja oikeastaan ihan hyvä, koska ensisijainen tarkoitus on levittää tätä kasvoille isolla siveltimellä. Käytin pulleaa häivytyssivellintä koko meikissä, jotta sävyt sulautuvat nopeasti ja helposti yhteen.


Rajasin silmät Givenchyn pehmeällä Magic Khôl -kynällä sävy 15 coffee. Se on lämpimään taittava ruskea ja sopii hyvin punertaviin sävyihin. Ripsissä Lancômen Hyonôse Star, joka on jo melko loppusuoralla ja tekee jo vähän ripsiä toisiinsa liimaavaa tulosta.


Yhdistin kevyeen silmämeikkiin raikkaan punaista huulikiiltoa, joka on (yllätys yllätys) Yves Saint Laurent'n Vernis à Lèvres sävy 12. Poskille sutaisin vain hieman Artdecon paletin pinkkiä sävyä.


Tämä paletti on itseasiassa ensimmäinen Artdecon tuotteeni koskaan. Onko teille millaisia kokemuksia merkin tuotteista? Suosituksia otetaan aina vastaan! Tässä vielä lopuksi kuva hohtopuuterin erittäin kauniista rasiasta, joka taisi osaltaan myös vaikuttaa ostopäätökseen...


- Annie

6 kommenttia:

 1. Mulla on niin tarkoitus klikata tämä mukaan, kun tein viimeksi BeautyBay-tilausta. Valitettavasti se oli silloin loppuunmyyty jotein jäin ilman.

  Viileähköksi mainitsemasi värimaailma vähän latistaa intoa, joten ehkä pärjään ilman tätä. Artdecon samasta kokoelmasta on kuitenkin tulossa marmoroitu luomiväri sekä pari kynsilakkaa, joten ilman värejä en kuitenkaan jäänyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että jotain odottamisen arvoista löytyi! Kyllä tämä mielestäni hieman viileään suuntaan taittaa, etenkin jos sekoittaa pinkkiä mukaan. Reunimmainen sävy hohtaa hieman lämpöä, mutta sitä on vähiten koko paletissa.

   Poista
 2. Aivan mielettömän kaunis paletti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Ei tätä voinut jättää kauppaan... etenkin, kun takana lukee Limited Edition.

   Poista
 3. Voi eikä, kuinka IHANA paletti!! Meni samoin tein hankintalistalle ihan vain upean ulkonäkönsä takia. Kiitos tästä postauksesta, siis :) (lomakkoni ei kyllä kiittele...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Mukavaa, että voin olla avuksi rahojesi tuhlaamisessa ;) On tätä kyllä ihana katsella ja käyttää.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...