sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

YSL La Laque Couture 14 Violine Surrealiste

Ja Yves Saint Laurent'n parissa jatketaan! Kynsilakat uudistuivat jonkin aikaa sitten (onko kohta jo vuosi? mahdotonta muistaa, kun aika juoksee...) ja minulla on pari pulloa uutta mallia. Tänään esittelyssä ihana fuksianvioletti Violine Surrealiste, sävynumero 14.


Sävy näyttää erilaiselta valaistuksesta riippuen. Pullossa se näyttää kylmemmältä violetilta kuin kynsillä. Kirkkaassa valossa sävy on punertavampi. Lakkasin näihin kuviin kaksi kerrosta sekä päälle pikakuivattaja Mavadryta.


Pullon sivellin jäi nyt vahingossa kuvaamatta, mutta se on melko leveä ja napakka, joten lakkaa on erittäin helppo levittää kynnelle. Muutamalla vedolla kynsi on valmis. Yksi kerros ei kuitenkaan riitä peittämään kynttä, vaan sävy jää hieman raidalliseksi. Lakka kuivaa melko nopeasti, mutta kannattaa olla varovainen kuitenkin puolisen tuntia niin kuin muidenkin lakkojen kanssa.Sävy sopii hyvin vaaleaan ihoon ja on kauniin naisellinen, mutta ei liian rouvamainen. Tämä on yksi Yves Saint Laurent'n klassikkoväreistä eli kuvaa hyvin brändiä.


Olen ihastunut tähän sävyyn paljon, mitäs mieltä te olette?

- Annie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...