sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Silmämeikkiä Shiseidolta & Chanelilta

Pitkästä aikaa sain kuvattua silmämeikin. Tässä nyt periaatteessa ei ole mitään uutta, vaan edelleen näitä violetin ja harmaan sävyjä, joista pidän. Tämä Shiseidon Luminizing Satin Eye Color Trio VI 308 -paletti ei kuitenkaan ole tainnut vielä esiintyä blogissa, joten tässä muutama kuva olkaa hyvä :)


Laitoin ensin Chanelin luomiväriä koko luomelle ihan vain huolettomasti sormella sutaisten. Sitten sekoittelin Shiseidon sävyjä ja siveltimellä häivytin niitä Chanelin päälle. Tumminta violettia ulkonurkkaan ja alarajaukseen laitoin pohjalle Goshin vedenkestävää kynää.


Yläluomen rajasin Lancômen harmaalla Artlinerilla. (Siitä täytyy tehdä oma juttunsa, on noussut uudeksi lemppariksi Sensain rinnalle.) Ripsissä Chanelin uusinta tuuheuttavaa ripsaria ja kulmat myös Chanelin kynällä sävy 40.
Olen ennenkin kehunut Shiseidon tuotteita, ja täytyy kehua edelleen. Sekä voidemaiset että puuterimaiset luomivärit ovat todella laadukkaita ja levittyvät helposti ja tasaisesti. Trion mukana tulevat minisiveltimet ovat hyvin käyttökelpoisia, jos pitempivartisia ei ole saatavilla. Rasian peili on myös hyvän kokoinen.

- Annie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...