lauantai 30. maaliskuuta 2013

RITUALS...


Rituals... on hollantilainen merkki, joka tarjoaa kuluttajille pääosin kosmetiikkaa, mutta myös esim. huonetuoksuja, olo/joogavaatteita ja teetarvikkeita. Itse en ole aiemmin tutustunut tuotteisiin, mutta nyt Belgiaan tullessani poikkesin merkin omaan liikkeeseen ja ihastuin täysin tuotevalikoimaan ja koko merkin imagoon. Pakkaukset ja tuotekokonaisuudet tuovat kotiin henkäyksen itämaisuutta ja ihania tuoksuja.

Bruggessa käväistessä tein pikaisen silmäyksen liikkeeseen ja ostin pienen Hammam Secret -huonetuoksun vessaan. Toisen kerran kävin Antwerpenin liikkeessä ja ostinkin sitten useampia tuotteita kokeiltavaksi. Hintatasoltaan Rituals... on erittäin kohtuullinen, kalleimmat kosmetiikkatuotteet ovat vain muutaman kympin ja edullisimmat viitisen euroa.


Ensin valitsin tarvitsemani tuotteet eli silmämeikinpoistoaineen, käsivoiteen ja kasvoveden. Silmämeikinpoistoaine on kaksiosainen ravistettava versio, hyvin mietotuoksuinen ja hellävarainen. Poistaa meikin ihan kohtuuhyvin, vedenkestävän kanssa täytyy liotella kauemmin.

Kasvovesi on normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Tuoksu on mieto ja vesi on alkoholiton. Herättää hyvin ihon aamulla, etenkin kun vessassani on sen veraan viileää että kasvovesi on mukavan raikasta.


Ginkgo's Secret -käsivoide on kuulemma yksi bestseller-tuote. En ihmettele yhtään, se on täyteläistä, hyväntuoksuista ja tehokkaasti ihoa pehmentävää. Tosin vähän liian rasvaista päivällä töiden lomassa käytettäväksi. Laitan tätä siis kotona ja etenkin illalla.


Heräteostoina ostin T'ai Chi -linjan suihkuvaahdon ja Mei Dao -vartalovoiteen matkakokoisena. Suihkuvaahto on äärettömän täyteläisesti vaahtoavaa ja riittoisaa, koostumus toimii kuten Gillette-vaahdoissa. Paksu geeli muuttuu paksuksi vaahdoksi, kun lisää hiukan vettä sekaan. Näitä tekisi mieli muitakin tuoksuja, mutta täytyy pitää pää kylmänä, koska en ehdi kuluttaa tuotteita kuitenkaan ennen Suomeen paluuta. Sitten vasta pakatessa näkee, mahtuuko muutama tuliainen laukkuun vai ei... ;)

Vartalovoide on myös miellyttävä tuote, tuoksu on riittävä, mutta ei jää pitkäksi aikaa leijumaan ympärille. Kuiville säärille ja käsivarsille tuntuu olevan tehokasta.


Sain muutamia näytteitä kokeiltavaksi, se on aina mukavaa. Sain herkän ihon päivä- ja yövoiteen, sekä vartalokuorinnan. Olen kokeillut jo jokaista, vartalokuorinnan aion ostaa, mutta en voiteita. Päivävoide alkoi rullautua irti meikkiä tehdessä, vaikka en mielestäni laittanut liikaa. Yövoide taas oli hyväntuntuinen, mutta ei tarpeeksi kiinnostava tuote.


Hajuvedestä pyysin näytteen, ja ystävällinen myyjä pullotti sen minulle erikseen haluamastani tuoksusta. Kätevää! Kiinnostuin erityisesti tuoksusta No.7, joka sisältää valkoista patsulia ja seetripuuta. Vielä en tiedä, onko tuoksu omani vai ei. Näyte sisältää jopa 2ml, joten ehdin hyvin mietiskellä, pidänkö siitä.

Myyjä kertoi tuotteiden olevan hyvin luonnonmukaisia eivätkä ne sisällä iholle huonoja aineita, kuten parabeeneja tai silikoneja. Synteettisiä aineita näissä on ihan jokaisessa, joten luonnonmukaisesta ei ole kyse, mutta kasviperäisiä ainesosia löytyy paljon. Ja itse en pelkää niitä "huonoja aineita", koska en ole todennut niiden aiheuttavan omalle iholleni mitään.


Ostin myös kauniin kasvopyyhkeen matkamuistoksi. Ja todennäköisesti shoppailen liikkeessä vielä muutamia kertoja, niin mukavia tuotteita nämä tuntuvat olevan. Tuotteista on myynnissä myös kauniita lahjapakkauksia, joiden avulla pääsee kokeilemaan kätevästi eri tuotteita.

- Annie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...