torstai 28. maaliskuuta 2013

Mukavaa lukemista ulkomailta.


Yksi lempiasioitani ulkomailla on naistenlehtien ostelu. Ne vaan ovat niin paljon parempia ja puolet halvempia kuin Suomessa. Usein ulkomaisissa muoti-/kauneuslehdissä on mukana myös jotain kaupanpäällistä, ja se houkutteli nytkin shoppailemaan tietyt lehdet.


Belgian ranskankielinen Elle tarjosi ostajalleen näytekokoisen Chanelin Le Volume de Chanel -ripsivärin. Minulla tosin on jo tämä täysikokoisena, mutta se on niin hyvä, että halusin myös minikoon. Lehti ja ripsari naurettavaan yhteishintaan 3,90€.Toinen huomioni kiinnittänyt lehti oli brittien Glamour. Lehti tarjosi mukaan Percy&Reedin shampoon, hoitoaineen, viimeistelyvoiteen tai –öljyn. Kyseisessä lehtimyymälässä oli jäljellä enää shampoota ja hoitoainetta, joten valitsin hoitoaineen krantun hiuspohjani vuoksi. Hoitoaineissa voin vähän testaillakin, mutta shampoon täytyy olla jotain kuivan ja kutisevan nahan versiota. Tämä 100ml hoitoaine lupaa kiillottaa värjättyä hiusta. Muutenkin hoitsikkaa olisi pitänyt ostaa kohta lisää, joten sain kaksi kärpästä yhdellä laskulla. Glamour on yksi suosikkilehdistäni, ja tämäkin vain 3,90€.

Lehden mukana tuli myös ohut kauneusliite, joka oli täysin L'Oréal-konsernin mainos.
Kolmas lehtiostos sijoittui sitten opiskelun puolelle, eli korujen tekoon. En ole Suomessa nähnyt missään niin laajaa lehtivalikoimaa korujen suhteen kuin täällä. Tulen varmasti ostamaan muitakin alan lehtiä, koska niistä on varmasti iloa myöhemmin. Tämä Lapidary Journal Jewelry Artist oli vähän hinnakkaampi lehti, noin 7€.Eikö olekin ihmeellistä, miten lehdet voivat olla näin erihintaisia meillä kuin täällä keskemmällä Eurooppaa.

- Annie

2 kommenttia:

  1. Ostin ennen paljon ulkomaisia lehtiä Suomesta, ja ne hinnat kyllä harmitti kovasti. Lisäksi juuri nuo kaupanpäälliset eivät yleensä tänne asti koskaan tulleet, sekin on ärsyttävää. Nykyään kun tulee seurattua blogeja niin paljon, en oikeastaan lehtiä enää ostele. Ja jotenkin ihmisten omat blogit tuntuvat niin paljon kiinnostavammilta kuin lehdet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin ostan enää harvoin Suomesta lehtiä. Silloin tällöin haluan kuitenkin vähän hemmotella itseäni ja ostan esim. InStylen tai Voguen. Lehtiä on kuitenkin tosi mukava selailla ja katsella. Netistä tietty löytää kaiken saman informaation, mutta kyllä lehti on aina lehti :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...