lauantai 16. helmikuuta 2013

Tilannekatsaus Vol. 2 ja muutama ekstra.

Harmittaa kyllä vähän, kun en ole löytänyt aikaa blogille pariin viikkoon, mutta tällaistahan tämä on välillä. Ja hei KIITOS, minulla on jo tasan 10 lukijaa, siistiä!

Nyt kuitenkin päivän asiaan, eli kosmetiikan kulutushaasteen toiseen tilannekatsaukseen. Haasteen aloittamisesta on suurin piirtein viisi viikkoa, jolloin listasin 69 tavoitetuotetta. Tarkoitus on kuluttaa mahdollisimman monta ennen Belgiaan lähtöä.

Tilanne on tällä hetkellä seuraavanlainen:

 - Sensain hoitovesi loppui, nyyh. Tämä on todella hyvä kosteuttaja ja pintakuivuuden hillitsijä. Uskon, että joskus hankin uudelleen, mutta seuraavaksi kokeilen YSL:n ja Shiseidon hoitovesiä.
- Muut tuotteet ovat huvenneet kiitettävästi, ja varmaankin ensi kerralla voin kertoa jonkin loppuneen.

 - Cliniquen kokeilukokoinen Youth Surge -päivävoide loppui. Ihan ok, mutta kaipaan hyvää tuoksua ja kosteuttavampaa tunnetta.
- Gatineaun silmänympärys roll-on lensi roskiin, koska se ärsytti silmiäni jostain syystä.
- Muissa purkeissa riittää vielä haastetta. Lumenen pikkupurkki on lopuillaan.

 - Tästä ryhmästä tyhjäksi hupeni Dependin öljyinen kynsilakanpoistoaine. En kyllä tykännyt, ei poistanut helposti suurinta osaa lakoistani ja oli liian öljyinen makuuni.
- Loput tästä kuvasta ovat vielä kovan työn alla...

 - Sensain kulmäkynä kului loppuun. Pidän koostumuksesta ja sävystä 01, mutta joskus tämä tuntui liian lämpimältä ruskealta. Säästän kuitenkin kynän, jos haluankin ostaa kolmannen refillin.
- Muita kyniä olen käytellyt, saas nähdä miten käy. Diorin kulmakynä varmaankin loppuu seuraavaksi.

 - Huulituotteissa ei muutosta, Diorin Lip Glow on mahdollista saada kulutettua, mutta muuten on aika toivoton tilanne. Eihän nuo kulu mitenkään, kun varasto on niin suuri.

 - Max Factorin Eye Brightening -ripsiväri loppui ja kuivahti. Pidin erottelevasta harjasta, mutta en huomannut sinertävän hohtavan sävyn korostavan silmieni väriä. Hyvä perusripsari.
- Chanelin meikkivoide tuottaa ongelmia, mutta muita olen käytellyt suht hyvin.

-Tästä ryhmästä olen käyttänyt oikeastaan vain Yves Rocherin käsivoidetta. Muissa täytyy tsempata todella paljon...

- Hiustuotteet etenevät mukavasti kohti tyhjenemistä. Ensi katsauksessa varmasti saan ilmoittaa muutaman olevan tiensä päässä!

Haaste siis etenee pikku hiljaa, viiden viikon jälkeen tyhjiä 6 ja roskiin päätyneitä 4. Jäljellä 59 tuotetta.


Ja sitten vielä kolme muuta loppunutta:


Jatkan normaalia loppuneiden listan numerointia näiden kohdalla, haastetuotteet saavat olla erillään.

64. Talika Lipocils Expert -ripsiseerumi
Tässä olisi ollut vielä tavaraa, mutta tuote on ollut avattuna jo niin kauan, etä tuoksu oli muuttunut. Tuloksia tällä sain ripsien tasaisuuteen. Eli pienet kolot hävisivät ja ripset olivat tasaisemmat. Taivutusta tai tummennusta en huomannut, vaikka tuote niin lupaakin. Mutta vahvistavan vaikutuksen voin todeta!

65. Lumene Berry Refresh Tasoittava Selluliittiseerumi
Kuten olen jo todennut monta kertaa, selluliitti ei näillä lähde, mutta iho näyttää ja tuntuu paremmalta. Eli jatkan samantyyppisten tuotteiden käyttöä mielelläni.

66. Lumene Arctic Aqua Syväkosteuttava Käsivoide
Tämä on ehdoton suosikkini päiväkäsivoiteena. Ihanan raikas tuoksu ja imeytyy nopeasti. Kosteuttaa myös hyvin. Harmi, kun tämä on poistunut Lumenen vakiovalikoimasta. Onneksi jemmasta löytyy uusi.

Tästä on taas hyvä jatkaa, kun purkit vähenevät ja kaapissakin on selvästi enemmän tilaa :)

- Annie


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...