sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Punaista luomilla


Pitkästä aikaa meikkikuvaa! Kokeilin alesta ostamaani Lumenen pinkkiä Blueberry Long-Wear Crystal -hohdeluomiväriä sävyssä 29 Apilaniitty. Punainen on yleensä melko haastava sävy silmämeikissä, mutta ihan mukavasti viihdyin tuntematta oloani itkuiseksi :)


Punertavien sävyjen kanssa kannattaa laittaa selkeä tumma rajaus, jotta väri ei ole ihan silmän valkuaisen vieressä. Muuten meikki voi tehdä kipeän tai itkeneen näköiseksi. Punaruskeat sävyt kuuluvat myös tähän kategoriaan, joten kannattaa käyttää rohkeasti rajausta ja ripsiväriä. Huolellinen tasaisen värinen pohjameikki kuuluu myös värikkäiden silmämeikkien kaveriksi, muuten kasvot näyttävät helposti sotkuisilta.

Itse olisin voinut laittaa yläluomelle vielä leveämmin harmaata luomiväriä, jolloin silmän muotokin olisi tullut paremmin esiin. Nyt kuvasta huomaan, että on vähän aamuturvotusta vielä jäljellä. Sitä olisi voinut häivyttää perinteisellä kolmiovarjostuksella silmän ulkonurkassa.


Kulmissa Dior 453, ripsissä Benefit Bad Gal Lash ja rajaus Sensai Liquid Eyeliner. Harmaa luomiväri jo valikoimasta poistunut Lumene Arctic Duet 8.
Pidän paljon Lumenen hohdeluomivärien laadusta ja olenkin hiukan keräillyt niitä alelaareista. Onneksi Lumenella menee nykyisin paljon paremmin meikkien suhteen kuin muutama vuosi sitten. On mukavaa käyttää kotimaisia tuotteita ja suositella niitä muillekin. Lumenen tuotteet ovat kohtuuhintaisiakin, joten vielä parempi!

- Annie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...