torstai 24. tammikuuta 2013

Laatikon lakka-aarteita

Huh, olen ollut jo viikon kipeänä. Onneksi kuumetta ei enää ole ja äänikin on suurin piirtein palautunut. En muista, milloin olisin ollut näin veto pois. Eilen yritin mennä kouluun, mutta laittoivat takaisin kotiin.

Jaksoin kuitenkin vähän ajatella blogiakin ja kaivelin laatikosta vanhimpia kynsilakkojani. En ole aikoihin käyttänyt Goshin Rainbow -hilelakkaa (vai mikä tämä on) ja se onkin upea! En ymmärrä, miksi tämä on jäänyt niin vähälle käytölle.

Rainbown alla OPIn erittäin vanha Intia-kokoelman kausisävy Royal Rajah Ruby, joka on sekin todella kaunis hohtava tummanpunainen. Onneksi on vielä talvea jäljellä, jolloin tällaista voimakasta sävyä on helppo käyttää.

Olisin tietysti voinut siistiä kynsinauhat ennen kuvaamista, mutta en kyllä huomannut ajatella asiaa yhtään. Pääasia, että lakkaefekti näkyy hienosti :)Mielestäni Goshin Rainbowta ei enää ole ollut aikoihin myynnissä, enkä tajua miksi. Varmasti menisi kaupaksi! Oletteko huomanneet muilta merkeiltä vastaavaa? Minun pulloni kestää kyllä vielä ikuisuuden, mutta olisi mukava tietää ja kertoa muille, jos vaihtoehtoja löytyy.

- Annie

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Pidän todella paljon tästä väriefektistä, jonka Goshin lakka tekee. Parhaimmillaan juuri tummempien sävyjen päällä.

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...