keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Dior 5 Couleurs 734 Grège


Aloitan joulukuun blogitekstit esittelemällä uusimman Dior-hankintani. Olen ihastellut tätä luomiväripalettia siitä lähtien, kun se tuli myyntiin ja nyt päätin sitten ostaa sen itselleni etukäteisjoululahjaksi. Paletissa on ihanat klassiset harmaan ja ruskean sävyt, jotka hohtavat hillitysti ilman liikoja hippusia. Viileät sävyt sopivat useimmille ja mahdollisuuksia on luonnollisesta vaaleasta meikistä smoky eyesiin. Diorin laatu on vain niin hyvää (lukuunottamatta joitain glitter-kauhistuksia), että en saa näistä tarpeekseni!

Tässäpä kuvia tuoreeltaan ensimmäisestä Grège-paletilla tehdystä meikistä, johon olen käyttänyt kaikkia sävyjä. Kulmissa Diorin 453 Sourcils Poudre -kynä, rajauksena Yves Saint Laurentin voidemainen Eyeliner Effet Faux Cils 2 Ashy black ja ripsissä YSL:n Volume Effet Faux Cils Shocking.
Onko teillä jo tämä paletti kokoelmissanne? Suosittelen kaikille, tässä on todella kauniit sävyt niin päivä kuin iltameikkiinkin.

- Annie

2 kommenttia:

 1. Grege on kaunis paletti, mutta omistan jo hyvin samantyylisen Incogniton joten en tiedä onko tämän hankinta perusteltua. Lueskelin myös muistaakseni Juurikasvun foorumilta, että Grege olisi tänä vuonna mascarapakkauksen miniviisikkona. Täytyy katsastaa tilanne uudelleen jos niin on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan minullakin Incognito... olen lopettanut jo kauan sitten järkiperustelujen etsimisen hankintojeni suhteen, muutenhan minun ei tarvitsisi ostaa yhtään luomiväriä enää koskaan :D Eli tämä on myös jonkinlaista hullua keräilyä.

   Grège on tosiaan ripsiväripakkauksessa miniversiona. New Look -ripsiväri ja paletti maksaa muistaakseni 39€.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...