lauantai 15. joulukuuta 2012

CHANEL Illusion d'Ombre 86 Ébloui


Olette varmaan jo huomanneet mieltymykseni voidemaisiin luomiväreihin. Koostumukset vaihtelevat hiukan eri merkeillä, mutta ominaisuudet ovat samanlaiset, eli hyvä levittyvyys, kaunis hohde ja hyvä kesto. Ja yleensä tällaiset luomivärit on helppo levittää vain sormenpäällä. Ihania tuotteita! Voidemaiset tuotteet toimivat hyvin myös puuterimaisten luomivärien pohjalla, jolloin meikistä tulee superkestävä.


Tänään meikkasin pitkästä aikaa Chanelin Illusion d'Ombren sävyllä 86 Ébloui. Sävy on kauniisti kuparinhohtoinen ruskea, eli omassa meikkauskategoriassani melko harvinainen sävy. Hohteen moniulotteisuus kuitenkin kiehtoo ja tähän on helppo yhdistää kylmiäkin sävyjä, vaikka tässä on punertavaa lämpöä mukana. Itse laitoin tänään harmaata rajauksiin.


Kokeilin levittämiseen sormen sijaan tällä kertaa GOSHin aplikaattoria, ja sehän toimi tosi hyvin. Halusin ihan peittävän värin, joten napakalla aplikaattorilla oli helppo taputella väri intensiivisemmäksi, kuin sormella olisi tullut. Sormella häivytin sitten väriä luomivaosta ylöspäin. GOSHin vaahtomuoviaplikaattori on muuten ihan liian kova puuterimaisten värien levittämiseen. Onneksi löysin sille nyt parempaa käyttöä.


Työpäivän aikana kuitenkin tuntui siltä, että silmäni näyttivät hiukan väsähtäneiltä/itkeneiltä, koska Ébloui on kuitenkin melko punertava sävy. Taidan seuraavalla kerralla laittaa leveämmän mustan rajauksen, jolloin luomiväri rajautuu kauemmas silmän valkuaisesta eikä toivottavasti aiheuta väsähtänyttä efektiä. Tai sitten käytän tätä sävyä vain luomivaossa varjostuksen tapaan.


Onko teillä jo näitä Chanelin ihanuuksia?

- Annie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...