lauantai 24. marraskuuta 2012

Pari pinkkiä Lumenea

Vihdoinkin löysin sopivan rajauskynän jo pitkään laatikossani pyörineelle huulipunalle! Olen ostanut Lumenen Natural Coden Smile Booster Lipstickin sävyssä 13 jo ikuisuus sitten. Sitä ei ole tullut kuitenkaan käytettyä, koska sävy on vahva ja se vaatii huulissani ehdottomasti rajauksen. Omat huultenrajani eivät ole niin selkeät, että voimakkaan värinen puna näyttäisi niissä tarpeeksi hyvältä.


Sävy 13 Raspberry pink on raikas shokkipinkki, joka peittää hyvin ja kestääkin yllättävän hyvin. Koostumus on mukavan täyteläinen ja punaa on helppo laittaa suoraan puikosta. Milloinkohan muuten edes olen käyttänyt sivellintä huulimeikkiin?? En muista, laitan aina suoraan. Tarkempaa jälkeä saisi kyllä siveltimellä, kun on voimakkaista väreistä kyse.


Lumenen kesällä ilmestyneessä kokoelmassa olikin juuri sopiva rajauskynä tälle pikkusiskosarjan punalle. Lumene Wild Rose Lipliner sävy 10 on aavistuksen tummempi kuin puna, jolloin sillä saa hieman syvyyttä huulimeikkiin. Tärkeintä kuitenkin on, että sävy on samanlainen kylmä pinkki. Aiemmat kynäni ovat olleet joko liian haaleita tai liian tummia tai punaisia.


Olen muuten aina pitänyt Lumenen huultenrajauskynistä, niissä on sopivan pehmeä hyvin levittyvä koostumus ja hyvä perusvärivalikoima. Mutta Lumenen NC:n huulipunasta minulla on hieman ristiriitaisia kokemuksia. Osa sävyistä on hileisiä eivätkä tunnu huulilla niin mukavilta kuin esimerkiksi juuri tämä sävy 13. Sävy 15 on hyvä tummanpunainen, mutta muita sävyjä en oikein osaa suositella. Merkin nudepuna taitaa olla aika suosittu nuorison keskuudessa.


- Annie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...