maanantai 12. marraskuuta 2012

BURBERRY: Fresh Glow & Dark Sable

Matkalla ollessani haluan aina ostaa muistoksi kosmetiikkaa, jota en Suomesta saa. Silloin ostokset tuntuvat erityisemmiltä ja niistä tulee muistoja mieleen.

New Yorkin Saks 5th Avenue -tavaratalossa kävin tutustumassa Burberryn meikkiständiin. Burberry ei ole merkkinä minulle mitenkään tunteita herättävä, en esimerkiksi tykkää merkin vaatteista tai asusteista lainkaan. Meikit sen sijaan kiinnostavat aina, jos kyseessä on jokin erityisen tunnettu brändi.


Kun konsulentti kuuli minun olevan tutustumassa tuotteisiin ensimmäistä kertaa, hän näytti minulle heti Burberryn Fresh Glow -hohtovoiteen. Kädenselällä tuote näytti aivan uskomattoman hyvälle, joten tein heti ostopäätöksen. Voide on koostumukseltaan kevyesti geelimäinen ja sävy on raikas beigeen vivahtava. Kasvoille se tuo kuultavuutta ja freesausta välittömästi. Meikkivoiteen alla Fresh Glow toimii erityisen hyvin, meikkipohjasta tulee raikas ja meikkivoidetta tarvitsee vähemmän kuin ilman tätä heleyttäjää.

Pakkaus on kevyttä muovia, vaikka näyttää erehdyttävästi metalliselle.
Burberryn ruutukuosi on tietenkin painettu kohokuvioin korkkiin:


Burberry Fresh Glow
Halusin kokeilla jotain merkin luomiväriä, koska olin lukenut blogeista hyvää palautetta koostumuksesta. Annoin konsulentin valita sävyt, joten sain luomiini vaaleaa beigeä, luumunpunertavaa ruskeaa ja tummempaa ruskeaa. Olen yleensä viileiden sävyjen ystävä silmämeikissäni, mutta nyt ruskeat tuntuivat yllättävän mukavalta. Valitsin ostoskassiini sitten kuitenkin sen kylmemmän ja tummemman ruskean, sävyn No.23 Dark Sable.


 Koostumus on erittäin hienojakoinen ja pigmenttinen. Sävy ei ole täysin matta, vaan hennosti kuultava. Ruskeita minun meikkipoussistani ei oikeastaan löytynyt, joten tämä oli ihan mukava lisä kokoelmaan. Kokeilin heti yhden sävyn smoky eyes -meikkiä, josta tulikin aika kiva. Levitin luomiväriä koko luomelle ja häivytin hyvin. Tummensin ulkonurkkaa sekä yläluomella, että alaluomen rajauksessa. Kuvausvalo oli aika haastava, joten kuvissa hieman erilaista valoa.

Tässä vain luomiväri ja alarajaus:


Aika mukavasti korostaa silmien sinisyyttä :) Sitten lisäsin nestemäisen eyelinerin ja ripsivärin:Suosittelen ehdottomasti tutustumaan Burberryn meikkeihin, jos joskus sellaisiin maailmalla törmäätte. Ainakin nämä kaksi tuotetta tuntuvat laadukkailta ja hyviltä ostoksilta.

Illalla lisäsin vielä tummaa huulipunaa lookkiin, koska silmämeikistäni tuli mieleen 20-luvun ruskeat meikit. Leikin vielä kameran rakeinen filmi -asetuksella ja lopputuloksena teille tällainen kasvoni paljastava otos... Mukavaa viikkoa!


- Annie

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista lukea tällaisista meikeistä, joita ei edes tiennyt olevan (Burberryn meikit)! :) E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie aina surffailen netissä ja haaveilen kaikista merkeistä, joita ei Suomessa löydy :)

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...