torstai 4. lokakuuta 2012

SIVELLIN ja toinenkin

Tänään esittelen suosikkisiveltimeni meikin teossa. Olen aina sanonut, että meikkaus on välineurheilua. Hyvät siveltimet tekevät hyvää jälkeä ja niillä on helpompi meikata kuin luomiväripalettien töpöttimillä tai harottavilla halpiksilla. Tietenkin edullisista siveltimistä voi myös tehdä löytöjä, enhän ole voinut kokeilla läheskään kaikkia :) Hyvistä löydöistä saakin ehdottomasti antaa vinkkejä!


Yläpuolella MACin ja Diorin lempparini silmämeikkiin, ihan huippu Shiseidon meikkivoidesivellin ja muutama random alaluomen meikkaamista ja rajaamista varten.

Diorilta omistan ison häivytyssiveltimen, keskikokoisen jäykemmän luomivärisiveltimen ja kapean tarkkuussiveltimen rajaukseen. Kaikki ovat huippulaatuisia ja aitokarvaisia. Isoin sivellin on mainio vaalean sävyn levittämiseen koko luomelle ja varjostuksen häivyttämiseen. Keskimmäisellä on helppo tehdä varjostukset tai tummentaa ulkonurkkaa. Rajaussivellin on erittäin tarkka ja paras alaluomen rajaamiseen luomivärillä.

MACiltä minulla on vain kaksi sivellintä, 217 ja 239. Isompi 217 on todella hyvä luomivaon meikkaamisessa ja häivyttämisessä. 239:llä on erittäin mukavaa levittää mitä vain luomiväriä. Se on vielä vähän pienempi ja tarkempi kuin Diorin keskimmäinen sivellin.

Sinivartinen ikivanha viisto sivellin on muistaakseni Duroyn. Se on synteettinen ja napakka, jos tarvitsee tehdä tarkkaa työtä. Duroyn ja MSCHIC by Seppälän pienet siveltimet ovat kivoja häivytyssiveltimiä alaluomelle.

Shiseidon viisto ja tiheä synteettinen meikkivoidesivellin on tämän hetken suosikkini. Minulla on myös Diorin litteä sivellin, mutta tämä "töpö" malli levittää meikin esim. nenän alueelle todella kauniisti häivyttäen ihohuokoset. Suosittelen ehdottomasti! Ainut miinus pitkästä kuivumisajasta, koska sivellin on niin tiheä.


Ja tässä kuvassa Diorin ja Duroyn poskipunasiveltimet, Duroyn kulmasivellin, aplikaattori ja eyelinersivellin, Lumenen ikivanha häivytyssivellin ja Kicksin peitevärisivellin.

Poskipunasiveltimen laatu on mielestäni hyvin tärkeä, koska rumasti levitetty poskipuna näkyy selvästi. Diorin sivellin on täydellisen kokoinen ja pehmeä, ja se levittää punan kuin punan tasaisesti. Duroyn kapeampaa sivellintä käytän, kun haluan väriä pienemmälle aluelle.

Aplikaattori toimii, kun luomiväri on karisevaa, tummaa tai sitten haluan sitä kerralla reilummin ja peittävämmin. Peitevärisiveltimellä levitän lähinnä voidemaisia luomivärejä.

Lumenen sinivartinen sivellin on varmasti jo 10-vuotias ja vielä ihan huippukunnossa. Onkohan näitä enää? Duroyn valmistama tämä muistaakseni on.


Siveltimien pesuun suosittelen Marseilles'n Le Chat -"kissasaippuaa", se on hellävarainen ja tehokas ja hillittömän halpa. Iso pala ei maksa kuin 2-3 €. Muistathan painaa kevyesti ylimääräiset vedet pyyhkeeseen, muotoilla siveltimen sormien välissä ja kuivattaa lappeellaan. Näin estetään veden valuminen karvojen liitokseen ja sivellin pysyy pitkäikäisempänä.

- Annie

2 kommenttia:

 1. Olen lyhyean ajan sisällä rakastunut täysin Ecotoolsin synteettisiin siveltimiin. Varsin puuteri- ja poskipunasivelmet sekä smoky-sivellin ovat erinomaisia ja neljän kabukin-matkasetti on todella kätevä. Olenkin uusinut oikeastaan täydellisesti puuteri-poskipuna-korostustuote-osaston välineet :).

  Levitän luomivärit tavallisesti aplikaattoreilla ja käytän vasta häivytysvaiheessa sivellintä. Tämä toimii erinomaisesti laadukkaimmilla sarjoilla joilla on erinomaiset aplikaattorit. Inglotin ja Urban Decayn Naked-palettien suhteen olen taas ollut hiukan pulassa sillä niihin ei kuulu "automaattisesti" aplikaattoreita. Yrityksen ja erehdyksen kautta perusaplikaattoreiksi on valikoituneet Diamanten tarjokkaat.

  Ecotoolsin lisäksi löysin sattumalta myös Duroylta erinomaisen synteettisen siveltimen joka on malliltaan kivan pyöreä ja erinomainen luomivaossa olevan värin levityksessä ja häivytyksessä.

  Cliniquelta ja Estee Lauderilta on yksittäiset näppäriksi osoittautuneet siveltimet jotka alunperin tulivat ostosten kylkiäisinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kattavasta kommentista :) Olen kyllä kuullut kehuja muiltakin noista Ecotoolsin siveltimistä. Jjostain syystä ne vain eivät ole houkutelleet niin paljon, että olisin ostanut. Ehkä se synteettisyys mietityttää, voiko ne olla yhtä hyviä kuin aitokarvaiset. Jos jostain löydän hyvällä hinnalla niin täytyypä kokeilla.

   Itse pidän myös Diorin pienistä aplikaattoreista, etenkin siitä kapeammasta päästä silmän sisänurkan meikkaamisessa. Laatu on kyllä niissä eri kuin halvoissa paleteissa.

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...