maanantai 1. lokakuuta 2012

Sähköistä sinistä ja luonnolliset ripset

Kuva täältä.
Syksyn näkyvimmistä meikkitrendeistä yksi on sähkönsininen luomilla ja ripsissä. Näytöslavoilla on näkynyt aika hurjiakin lookkeja kuten yllä... Tuohon en sentään pysty tämän kokoisessa kaupungissa, mutta hieman hillitymmin voin itsekin trendiin ryhtyä.

WE CARE ICON MAGNETIC EYES Liquid Eyeliner 4 Perfect turquoise


Tämän WCI:n eyelinerinhan olen jo kehunut maasta taivaisiin aiemmassa esittelyssä. Silloin kehuin lempisävyäni luumunviolettia, mutta kyllä nyt tämä sähäkkä sininen tuntuu tämän syksyn The Väriltä.

Jätin muun silmämeikin hyvin luonnolliseksi, jottei olo tuntuisi päiväsaikaan ihan papukaijalta. Iltameikkiin voisin laittaa vielä tummansinistä luomiväriäkin ja kimaltavaa valkoista esimerkiksi liikkuvalle luomelle. Rajausta voisin voimistaa vielä mustalla tehden ns. kaksoisrajauksen. Silloin sinistä voisi levittää vieläkin paksummin.
Kokeilin nyt myös ensimmäistä kertaa tilaajalahjaksi saamaani Oriflamen Revelation-ripsiväriä. Pienestä harjasta päättelinkin jo lopputuloksen melko oikein. Ripsistä tulee siistit ja erotellut, mutta hyvin luonnolliset. Pituutta tulee hiukan lisää, mutta ei tarpeeksi makuuni. Tai no tuuheutta olisin kaivannut pituuttakin enemmän.


Revelation-ripsiväri on kuitenkin todella mainio alaripsien meikkaamiseen. Monet tuuheuttavat ripsivärit saattavat helposti jättää paakkuja tai liikaa massaa alaripsiin, mutta tällä Oriflamen harjalla tulee kauniit alaripset. Ei klimppejä tai möykkyjä ripsien päissä, jes!


Mites oletteko jo kokeilleet sähkönsinistä silmämeikissänne? Ripsiväriä en kyllä tule ostamaan, siitä olen varma, mutta muuten tämä tuntuu aika hauskalta meikkitrendiltä.

- Annie


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...