maanantai 29. lokakuuta 2012

Essien metallia

Moikka pitkästä aikaa :) Pimeät illat vaativat näköjään veronsa. Tietokoneella istuminen on tuntunut väsyttävältä ja tylsältä, joten pieni tauko oli paikallaan. On tässä pimeydessä mukavatkin puolensa; olen kaivanut kynttilälyhdyt ja muut tuikut kaapeista esiin ja nauttinut niiden mieltä lämmittävästä valosta.

Nyt jatketaan kuitenkin helpoimman kautta eli kynsilakkaesittelyllä. Ostin matkalta Essien metallilakkasarjasta sävyn No Place Like Chrome, ja olen kyllä aivan ihastunut tähän!


Hopea on ollut pitkään lempisävyjäni kynsissä ja meikeissä. Tämä Essien lakka näyttää ihan oikealta hopealta kynsissä, joten tämä on vielä hienompi kuin aiemmat lakkani.

Levittämisen kanssa on tosin hieman ongelmia. Lakka alkaa kuivaa hyvin nopeasti, joten jos hieman liian pitkää sutii samaa kynttä, niin ensimmäiset vedot alkavat rullautumaan pois alta. Eli levitys vaatii nopeaa ja tarkkaa työskentelyä, jotta välttyisi aukkojen muodostumiselta. Kaksi kerrosta on minimi, jotta jäljestä saa tasaisen.Eikö olekin ihanan metallinen? :D
(Niin ja Essiet tosiaan maksavat USA:ssa vain n. 7€, höh taas meidän hinnoille.)

- Annie

2 kommenttia:

  1. Vau! Sopii pitkiin kynsiin tosi hyvin. Omiin nysiin ei ehkä sopisi kovinkaan hyvin... ;) E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen kyllä aina tykännyt paljon hopeanvärisistä lakoista. Ja miksei sopisi lyhyisiinkin? Hopea sopii aina! :D

      Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...