sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Bad Nail Day - RATKAISU

Joskus on huono kynsipäivä. Pari kynttä voi olla katkennut tai lohkeillut ikävästi, joten kynsiä ei tee mieli näyttää kenellekään. Joskus voi olla myös niin kiireinen hetki, että vaikka millään ei ehtisi, kynnet on silti pakko siistiä johonkin kuntoon, esimerkiksi juuri ennen töitä.

Olen löytänyt huonolle kynsipäivälle ihan mukavan ratkaisun We Care Iconin tuotteiden joukosta:


WCI Fashion Nails -kynsilakka 24 Magic Diamond on juuri sopiva nopeaan lakkaamiseen. Yksi kerros antaa jo viimeistellyn ilmeen kynsille, mutta ei tuo kynsiä liiaksi näkyviin. Kimaltava koostumus on läpikuultavaa, mutta riittävän peittävää myös mahdollisesti värjäytyneille kynsille. Ja eikä haittaa, jos vähän menee kynsinauhoille, se ei näy ja lähtee nopeasti pois.


Kynsilakka kuivuu suhteellisen nopeasti, mutta jos sattuu ruttuja tulemaan, nekään eivät näy tässä lakassa! Sävy on todella helppo laiskalle lakkaajalle, kuluminenkaan ei ala heti näkymään ikävästi. Itse en koskaan laita kahta kerrosta, koska silloin lakka peittää liikaa ja kynnet ovat liian vaaleat makuuni. Yksi kerros on turvallinen ja pelastaa rumat kynnet.

Kuvassa näkyy, miten kivasti kynnet hohtavat valon osuessa niihin, mutta muuten ne ovat todella luonnollisen näköiset. Huoleton lakka! Lakkapullo on kyllä vähän huono, sivellin on lyhyt töpökkä, enkä usko, että sillä saa viimeisiä lakkoja pullon pohjalta. Mutta n. kuuden euron hintaan eipä sekään haittaa, kun hyviä puolia on niin paljon.


Onko teillä We Care Iconin lakkoja? Tykkäättekö? :)

- Annie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...